Vergelijken.NET vecht mee tegen de genadeloze ziekte ALS

Sluit voor 1 januari 2013 een zorgverzekering af door uw zorgverzekering te vergelijken op Vergelijken.NET en wij doneren per afgesloten zorgverzekering, 2 euro aan de Stichting ALS Nederland.

Stichting ALS Nederland ALS staat voor Amyotrofische Lateraal Sclerose. Dit is een zeldzame spierziekte waarbij de spieren uitvallen en de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven, met de dood tot gevolg. Een ALS patiŽnt heeft gemiddeld genomen nog 3 jaar te leven nadat er symptomen van de ziekte zijn opgetreden.

Onderzoek
In Nederland zijn er 500 mensen per jaar waarbij de diagnose ALS wordt vastgesteld. Helaas is er nog steeds geen medicijn gevonden om de ziekte te bestrijden. Er is veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek om een oplossing te vinden voor deze genadeloze ziekte.

Stichting ALS
Nederland Stichting ALS Nederland zamelt geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en de behandeling van de ziekte ALS. Daarnaast zet de stichting zich in voor een grotere naamsbekendheid van de ziekte en voor een hogere kwaliteit van zorg voor de patiŽnten.

Vergelijken.NET
Vergelijken.NET is een onafhankelijke vergelijkingswebsite. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk en daarom willen wij graag een goed doel steunen. Door zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel dragen wij ons steentje bij.

De keuze voor de Stichting ALS Nederland is logisch. Een medewerker van Vergelijken.NET heeft een familielid die onlangs is overleden aan de gevolgen van de ziekte ALS.

Vanwege deze omstandigheden hebben we gekeken of we iets terug kunnen doen voor de mensen die met de ziekte ALS te maken hebben, of in de toekomst krijgen.

Al snel kwamen we in contact met de Stichting ALS Nederland. Na een zeer positief gesprek met de stichting, hebben we besloten om de Stichting ALS Nederland te sponsoren. Dit doen wij door 2 euro te doneren voor iedere zorgverzekering die via Vergelijken.NET wordt vergeleken en online wordt afgesloten via de website van de zorgverzekeraar.

Op onze zorgverzekering pagina kunt u dagelijks de nieuwe tussenstand zien van het bedrag dat wij inmiddels al hebben ingezameld met deze actie. Door uw hulp hopen wij zo een groot bedrag in te zamelen voor het goede doel ALS.