Zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken

Vergelijk en kies uw zorgverzekering 2014

Informatie over zorgverzekering vergelijken Wij vergelijken 100% onafhankelijk de goedkoopste zorgverzekeringen.
U kunt uw premie real-time berekenen door rechts uw opties te kiezen.
De zorgverzekering van uw keuze kunt u vervolgens direct online afsluiten.
VerzekeraarZorgverzekeringPrijs / KwaliteitActiesPremie 2013Kies uw verzekering

Bewuzt zorgverzekering

Vrije zorgkeuze: no sterren voor Bewuzt

Consument: 8.2
Geen 83,50

TakeCareNow (jongeren)

Vrije zorgkeuze: no sterren voor TakeCareNow!

Consument: 7.4
Geen 85,70

AnderZorg

Vrije zorgkeuze: no sterren voor AnderZorg

Consument: 7.3
Geen 86,25

Univé Zorg Geregeld

Vrije zorgkeuze: selected sterren voor Unive

Consument: 8.0
Geen 86,35

Ditzo zorgverzekering

Vrije zorgkeuze: selected sterren voor Ditzo

Consument: 7.6
Geen 86,75

VGZ Zorgverzekering

Vrije zorgkeuze: selected sterren voor VGZ

Consument: 8.1
Geen 87,35

Ohra Sterk Voordeel

Vrije zorgkeuze: selected sterren voor OHRA Sterk Voordeel

Consument: 8.5
Geen 88,19

FBTO zorgverzekering

Vrije zorgkeuze: selected sterren voor FBTO

Consument: 8.2
Geen 88,50

Agis Internet Basispolis

Vrije zorgkeuze: no sterren voor Agis

Consument: 8.1
Geen 98,75

Pro Life. De Christelijke Zorgverzekeraar

Vrije zorgkeuze: no sterren voor Pro Life

Consument: 8.0
Geen 99,95
Wijzig de dekking van uw polis hier

Kies uw eigen risico

Tandarts vanaf 18 jaar

(Fysio) Therapieën

Alternatieve geneeswijzen

Psychologische hulp

Bril of lenzen

Buitenland

Zorgverzekering vergelijken 2014: bespaar veel geld op uw premie

Wij vergelijken alle zorgverzekeringen op prijs, kwaliteit, beoordeling en andere voordelen. In een overzicht ziet u alle zorgverzekeringen waarbij de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan staat. Zo weet u direct wat voor u de goedkoopste zorgverzekering is en hoeveel geld u kunt besparen.

Aan de rechterzijde kunt u zorgvuldig uw pakket samenstellen. Door bijvoorbeeld uw eigen risico of tandartspolis te wijzigen ziet u direct de premies van de zorgverzekeringen veranderen. Zo kunt u de zorgverzekering afsluiten die het beste bij uw persoonlijke situatie en budget past.

Kies voor het nieuwe verzekeren. Online uw zorgverzekering afsluiten en betalen. Met uw persoonlijke account kunt u zeer eenvoudig uw gegevens inzien en wijzigen. Zorg die u niet nodig heeft hoeft u ook niet te verzekeren. Als u niet van plan bent om zwanger te worden hoeft u zich hiervoor ook niet te verzekeren. Maar gaat u wel regelmatig naar een fysiotherapeut dan is het verstandig om u zich hier wel voor te verzekeren. Stel uw zorgpakket zorgvuldig samen en kies alleen de zorg waar u gebruik van gaat maken.

Laatste zorgverzekering recensies Schrijf een recensie

De score bij zorgverzekering vergelijken is 3.6 uit 5 gebaseerd op 103 reviews
1 sterren voor FBTO
Nadat mijn vriendin begin dit jaar overlijdt, ben ik nu al bijna drie maanden bezig om de teveel betaald, vooruitbetaalde jaarpremie van haar terug te krijgen. NA de eerste bevestiging dit binnen enkele dagen over te maken, komt er geen initiatief als blijkt dat ze het naar een geblokkeerde rekening doen, komt er geen reactie als ik het juiste nummer doorgeef, wat ze al hadden moeten weten omdat de premie van die rekening betaald is, en bovenal, ik heb nog steeds mijn geld niet terug! Alsof ik niets beters te doen heb in de moeilijke tijd! Gevoelloos!

Raymond (17-03-2014)

1 sterren voor FBTO
FBTO is een gewone doorsnee verzekeraar, geen bijzondere pluspunten. Veel krijg je bij bijna niemand meer vergoed. Heb nu wel heel hard mijn neus bij ze gestoten door slechte info. Heb aantal jaren geleden module ortho aangezet omdat er een beugel voor 1 van de kinderen aan zat te komen. Eerst gebeld voor info, ja mevrouw, dan bent u verzekerd tot een totaal bedrag van 2500 euro. Vergeten ze erbij te zeggen dat dat dan over een periode van 3 jaar is en aaneengesloten geldend vanaf eerste declaratie. Auw, zonder dat ik dat wist zit ik nu dus al eind derde jaar en nu krijgt ze pas de beugel, dus bijna 3 jaar verzekerd voor een luttel gedeclareerd bedrag van 60 euro, de rest mag ik zo zelf ophoesten a 2000 euro... Mijn conclusie, wat een viezeriken!

A. Lankhorst (13-03-2014)

2 sterren voor FBTO
Nadat ik bevestiging van restitutie per mail had ontvangen, is het bedrag na 1 week nog niet bij geschreven. Via contactformulier contact gezocht, volgens no-reply mail wordt mij verteld dat ik binnen 2 dagen antwoord krijg. Helaas niets gehoord. Volgens hun website kan een antwoord tot 10 werkdagen duren. Voor mij geen zorgverzekering van fbto meer!

gert (19-02-2014)

1 sterren voor VGZ
Plus Zorgverzekering van VGZ, niet aan beginnen... erg klantonvriendelijk. In januari 2013 van dit jaar ben ik naar de orthodontist geweest om permanente metalen vast beugel te laten vervangen door kunststof bitjes voor 's avonds i.v.m. hoofdpijn. Voor het totale factuurbedrag ben ik 100 % verzekerd bij Plusverzekering. In april krijg ik van de orthodontist een deelfactuur, omdat de verzekering niet alles heeft betaald, reden onbekend. Bij navraag blijkt dat de factuur verkeerd was (foutje orthodontist). Dit heb ik doorgegeven aan de orthodontist, die heeft het inderdaad gecorrigeerd. In mei krijg ik een wederom van de orthodontist een deelfactuur, omdat de verzekering weer niet betaald heeft, reden weer onbekend. Bij navraag via de e-mail blijkt dat de rekeninggegevens van de orthodontist mist bij Plusverzekering en legt Plusverzekering de actie bij mij om dit op te lossen. Pardon, ik mag hopen dat dit op de factuur staat van de orthodontist en als dat niet zo is, dan verwacht ik dat Plusverzekering hier pro-actief mee omgaat (bellen orthodontist of informeert de klant of andere opties). Maar goed ik bel de orthodontiepraktijk financien en zij zullen contact opnemen met Plusverzekering. In augustus krijg ik een aanmaning van orthodontist, omdat de verzekering nog steeds niet alles heeft betaald, reden onbekend. Omdat dit een aanmaning betreft betaal ik en dien ik de declaratie zelf in. September Plus Zorgverzekering betaalt weer niet. Bij navraag blijkt dat Plusverzekering het niet betaald heeft, omdat de orthodontist het al gedeclareerd heeft, dat klopt, maar die had Plus Zorgverzekering ook niet betaald of ik de declaratie toch opnieuw wil opsturen (kan alleen via post), anders kan het alsnog niet uitbetaald worden. Op 1 oktober dien ik dus weer een declaratie hieromtrent in en heb tot op de dag van vandaag (12 oktober) nog geen betaling ontvangen. Ik erger me er enorm aan dat Plusverzekering niet actief de klant informeert als een betaling niet wordt goedgekeurd, je dient als klant blijkbaar zelf hier achteraan te gaan, erg klantonvriendelijk. Daarbij maken zij fouten, die de klant dan blijkbaar moet herstellen. Ik ben erg veel tijd kwijt en geld om een declaratie van januari, die geheel buiten mij (als klant) om had kunnen gaan, correct af te laten handelen. Digitaal declaraties indienen is niet mogelijk, inloggen is niet mogelijk daardoor heb je dus ook geen in/overzicht in je kosten. Omdat ik nu deze verzekering heb via het ING collectief en deze voor volgend jaar automatisch over gaat van Plus Zorgverzekering van VGZ naar VGZ, ga ik in november uitzoeken of er verschil tussen is qua klantenservice, blijkt dit hetzelfde te zijn, dan stap ik zonder twijfel over naar een andere verzekering.

A.K. (12-10-2013)

1 sterren voor Zilveren Kruis Achmea
Worst customer service ever. Them only interest is your money!

DMC (13-09-2013)

1 sterren voor Bewuzt
Het blijkt dat dit een internet verzekering is. Weet u wat dit is? Ik wist het niet maar moest er achter komen door een deurwaardersbevel voor een premieachterstand van wel één maand! Toen ik vroeg waarom ik geen aanmaning had ontvangen bleken er 4 aanmaningen op Mijn Bewuzt te staan. Daar had ik maar op moeten kijken. Daar bleken ook de acceptgiro en de polis te staan waar we al die tijd op zaten te wachten. Nog eens goed nagekeken op Bewuzt of dit ergens staat uitgelegd maar nee, blijkbaar wordt dat als bekend verondersteld. Afgezien van de extra kosten die we aan de deurwaarder moeten betalen, heeft Bewuzt ook nog eens de aanvullende verzekering stopgezet omdat we wel één maand betalingsachterstand hadden. We gaan nu heel Bewuzt op zoek naar een andere zorgverzekering, eentje die wel echte klantenservice heeft.

Wilma (04-09-2013)

3 sterren voor FBTO
Top verzekering!

Harry (07-01-2013)

5 sterren voor FBTO
Was jaren verzekerd bij Zilveren Kruis, ze zijn zeer goed (afhandelen declaraties etc.). Ben nu overgestapt naar FBTO: zeer vriendelijk aan de telefoon, vergoeden 100% tandartskosten (dus echt alles tot een bepaald maximum) en ze zijn toch wat goedkoper dan anderen (incl. max eigen risico).

Ruf (02-01-2013)

2 sterren voor AnderZorg
dacht een goede en goedkope zorgverzekering afgesloten te hebben nou niets bleek minder waar,my o my 1 maand te laat gelijk deurwaarders...ik stap over

schok (30-12-2012)

5 sterren voor OHRA Sterk Voordeel
De zorgverzekering van Ohra is altijd al erg goed geweest, maar met deze flinke korting ook nog eens 1 van de goedkoopsten op dit moment. Dat ik al een poos niet meer bij Ohra zat komt puur door de te hoge basis prijs van de zorgverzekering, maar met deze korting ben ik toch maar weer overgestapt terug naar Ohra!

R.H.A Van Geel (19-12-2012)

€ 6000