Spaarrente vergelijken

Spaarrente vergelijken

Spaarrentes zonder en met voorwaarden vergelijken

Informatie over spaarrentes Wij vergelijken spaarrentes in Nederland met en zonder voorwaarden.
Spaarrentes zonder voorwaarden zijn rekeningen die u direct kunt openen zonder geld te storten. Bij een spaarrekening met voorwaarden moet dat wel.

Spaarrentes zonder voorwaarden

BankVoorwaardenRenteOnline afsluiten
MoneYou Ontvang direct je login (via email) 2,00% Info & Afsluiten
Centraal Beheer Achmea Eenvoudig openen en online beheren 2,00% Info & Afsluiten
Credit Europe Bank Aantrekkelijke variabele rente 1,60% Info & Afsluiten

Spaarrentes met voorwaarden

BankVoorwaardenRenteOnline afsluiten
MoneYou Inleg vanaf €500,-
6 maanden vast
2,05% Info & Afsluiten
AEGON Bank Kies zelf uw inleg
1 jaar vast
2,00% Info & Afsluiten
Credit Europe Bank Inleg vanaf €2500,-
1 jaar vast
2,00% Info & Afsluiten

Spaarrente vergelijken: kies de hoogste spaarrente

Spaarrente vergelijken van alle banken? Wij vergelijken spaarrentes van alle Nederlandse banken waarbij uw geld tot honderdduizend euro verzekerd is en waarbij geen aanvullende voorwaarden gelden. U kunt dus altijd bij het geld dat op uw spaarrekening staat. Ook hoeft u geen minimum saldo te hebben, tenzij anders aangegeven. Geniet van het sparen zonder voorwaarden en met een extra hoge rente.

Op dit moment geven Bank of Scotland en Westland Utrecht bank de hoogste rente met 2,5 procent. Daarop volgt MoneYou met 2,35 procent rente. Bij Bank of Scotland krijgt u nu 20 euro cadeau bij het openen van een nieuwe spaarrekening.

Uw geld is tot € 100.000 verzekerd tegen een faillissement van de bank waar u uw spaargeld heeft onder gebracht. Heeft u meer dan honderdduizend euro? Dan doet u er verstandig aan om uw spaargeld tussen verschillende banken te verdelen. U kunt zoveel spaarrekeningen openen als u zelf wilt. Door alle spaarrentes te vergelijken kunt u gratis alle spaarrekeningen met een hoge rente openen.

Wij vergelijken de spaarrentes van alle internet spaarrekeningen. U kunt uw spaarrekening direct online openen. Vervolgens kunt u zeer eenvoudig al uw bankzaken online regelen. U heeft volledig inzicht in uw actuele spaarsaldo. Daarnaast heeft u een overzicht van al uw transacties tot vaak wel 5 jaar terug in de tijd. Ook kunt u zien hoeveel geld u aan spaarrente heeft ontvangen.

Spaarrente vergelijken op onze website is volledig gratis en onafhankelijk. Wij geven u een volledig overzicht van alle spaarrekeningen.

Laatste spaarrentes recensies Schrijf een recensie

De score bij spaarrentes vergelijken is 4 uit 5 gebaseerd op 3 reviews
4 sterren voor Friesland Bank
Ik heb een aantal maanden geleden een spaar en betaal mix rekening geopend bij Friesland Bank. Dit betekend dat je zowel met een bankpas geld kan opnemen, als spaarrente krijgt uitgekeerd op de rekening. Met internetbankieren kan ik online inloggen op mijn rekening en geld overmaken etc. Hoe meer geld je op de rekening hebt staan des te meer spaarrente je krijgt. Omdat ik er een groot bedrag op heb staan krijg ik 3 procent rente. En het geld blijft vrij opneembaar. Enig nadeel is dat je iedere maand 3 euro aan kosten betaald voor de rekening. Verder erg tevreden over de rekening en over de hoge spaarrente.

Frank Meerendonk (27-03-2012)

3 sterren voor AEGON Bank
De bank en de spaarrekening zijn prima in orde, maar ik mis het toch wel om bij mijn geld te kunnen als ik het nodig heb. Als ik geld wil opnemen krijg ik een stuk minder rente (2,2 procent) waardoor ik eigenlijk beter bij een andere spaarbank (Bank of Scotland, Westland Utrecht, Moneyou, NIBC, etc) kan gaan sparen. Tevreden over de bank, minder tevreden over de hoogte van de rente als je flexibel wilt opnemen.

Gerald (24-03-2012)

5 sterren voor Bank of Scotland
Vaak biedt Bank of Scotland de hoogste spaarrente. Daarnaast is er een mogelijkheid voor 25 euro kado als je een minimaal bedrag stort. Inloggen op je bankrekening gaat heel eenvoudig en je kan altijd zien hoeveel geld je op je spaarrekening hebt staan of geld overboeken. Er zijn wel beperkte opties online, maar dat maakt niet uit omdat het een spaarrekening is. Voor mij geldt alleen de hoogste spaarrente.

Teunis (21-03-2012)