Reisverzekering vergelijken

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk alle reisverzekeringen

Informatie over reisverzekeringen Wij vergelijken de goedkoopste en de meest betrouwbare reisverzekeringen.
Sommige reisverzekeringen geven in de basis een betere dekking.
Rechts kunt u opties aanpassen. Zo kunt u iedere reisverzekering vergelijken.
VerzekeraarReisverzekeringPrijs / KwaliteitVoordeelPremie p/jaarKies uw verzekering

Zelf Reisverzekering

€2500,-
€100,-
4 sterren voor Zelf.nl
Consument: 7.8
Geen 20,73

FBTO Reisverzekering

€2500,-
€100,-
4 sterren voor FBTO
Consument: 8.0
Geen 24,00

Centraal Beheer Reis

€2500,-
€0,-
4 sterren voor Centraal Beheer Achmea
Consument: 8.1
26,08

Meeus Reisverzekering

€3500,-
€50,-
4 sterren voor Meeus
Consument: 7.8
Geen 30,24

OHRA Reisverzekering

€3750,-
€70,-
4 sterren voor OHRA
Consument: 7.7
Geen 30,60

Ditzo Reisverzekering

€5000,-
€100,-
4 sterren voor Ditzo
Consument: 8.1
Geen 45,00

InShared Reis

€0,-
€0,-
4 sterren voor InShared
Consument: 7.8
Geen 66,36

Onna-Onna Reis

€2500,-
€0,-
4 sterren voor Onna-Onna
Consument: 7.9
Geen 125,88
Wijzig dekking reisverzekering

Verzekerde personen

Zakenreis

Verzekeringsgebied

Maximale reisduur

Aanvullende ziektekosten

Annuleringsverzekering

Ongevallen in buitenland

Winter en watersport

Kies de reisverzekering die bij u past!

Een reisverzekering is een verzekering die de kosten dekt voor ongevallen tijdens uw vakantie, weekendje weg of andere uitstapjes. Als u te maken krijgt met een onverwachte gebeurtenis waarbij u medische hulp nodig heeft is het bijvoorbeeld prettig dat u deze krijgt. Of als u tijdens uw vakantie te maken krijgt met schade of diefstal, is het prettig als u hiervoor verzekerd bent. Zonder reisverzekering kunnen de kosten tijdens uw vakantie hoog oplopen.

Een vakantie of een uitstapje is vaak een leuk vooruitzicht. Tijdens dit soort uitstapjes wilt u natuurlijk de zekerheid dat u goed verzekerd bent. Door de verschillende reisverzekeringen te vergelijken kunt u bepalen welke het beste bij u past.

Er zijn verschillende soorten reisverzekeringen. Een daarvan is de kortlopende reisverzekering. Met deze verzekering bent u alleen verzekerd gedurende uw vakantie. U hoeft maar eenmalig premie te betalen voor de periode dat u op vakantie bent. Deze premie betaalt u dan per dag. Als u minder vaak op reis gaat is dit een goede keuze.

Een andere reisverzekering is de doorlopende reisverzekering. Als u vaak op vakantie gaat en/of veel reist is deze verzekering toepasselijk. Met deze verzekering bent u het hele jaar door verzekerd en hoeft u dus niet per vakantie een verzekering af te sluiten. Deze verzekering betaalt u meestal per periode van bijvoorbeeld een maand, een kwartaal of een jaar.

Voordat u een reisverzekering afsluit is het dus handig om te kijken welke bij uw situatie past door reisverzekeringen te vergelijken op onze site.

Laatste reisverzekering recensies Schrijf een recensie

De score bij reisverzekering vergelijken is 4.3 uit 5 gebaseerd op 7 reviews
5 sterren voor Anwb
Petje af voor de ANWB. Mijn broer is stervende in nederland (terminale kanker). Wij zijn in Spanje aan het overwinteren. Toen ik belde naar de reisverzekering dat ik graag afscheid van mijn stervende broer wilde nemen zat ik diezelfde avond al in het vliegtuig. GEWELDIG! Ik was nog op tijd en kon afscheid nemen. Petje af.

E.H. Stremmelaar (14-04-2012)

5 sterren voor Unive
De prijs/kwaliteit verhouding van de reisverzekering van unive is heel goed. Een betere reisverzekering voor deze prijs is er niet te krijgen. Daarom heb ik ook voor unive gekozen en zit ik daar nog steeds. Een hoge bagage vergoeding en een snelle service.

Josť (10-04-2012)

4 sterren voor Anwb
De reisverzekering van de ANWB ziet er op het eerste ogenblik erg goedkoop uit, maar is in de basis wel heel erg mager. Bagage bijvoorbeeld moet je apart meeverzekeren even als ongevallen en medische kosten. Wel is het handig dat je zelf kan kiezen wat verzekerd is. De doorlopende reisverzekering is erg handig als je, zoals ik doe, vaak een weekendje weg gaat in het buitenland en meerdere keren per jaar op vakantie. Het grote voordeel vind ik is dat ik altijd verzekerd ben en me nooit zorgen hoef te maken over de reisverzekering.

Stephanie (08-04-2012)

3 sterren voor InShared
Het blijk dat inshared tochwel 1 van de duurdere reisverzekeringen is. Opzich geen probleem, maar toen mijn dure dslr camera kapot ging dacht ik toch wel dat er een deel van zou worden vergoed. Achteraf bleek dat bij de reisverzekering van inshared helemaal geen bagageverzekering zit, en kreeg ik helemaal niets vergoed. Ookwel dom van mij omdat het vrij duidelijk op de site staat. Maar leuk is het niet.

Jasper T. (30-03-2012)

5 sterren voor FBTO
Afgelopen weekend voor maar 12 euro de doorlopende reisverzekering van FBTO afgesloten. Door de 50 procent kortingsactie die ik kreeg in het weekend ben ik dus veel goedkoper uit. Op dit moment is FBTO - in het weekend - echt de allergoedkoopste.

J. de Groot (27-03-2012)

5 sterren voor Zelf.nl
Uiteindelijk toch de overstap gemaakt naar Zelf vanwege de lagere premie. Ondanks dat ik tevreden was met mijn oude reisverzekering heb ik toch voor Zelf.nl gekozen omdat ik daardoor flink bespaar op mijn premie. De premie is echt veel lager en je bent voor hetzelfde verzekerd.

Matthias van der Linden (25-03-2012)