Veel mensen kiezen zorgverzekering Ohra vanwege korting


Dit jaar maken veel mensen de overstap naar de zorgverzekering van Ohra. Ohra wordt als een kwalitatief zeer goede zorgverzekeraar beschouwd, maar tot nu toe was de premie van de basisverzekering altijd 1 van de duurdere.

Veel mensen maken overstap naar zorgverzekering van OhraSinds eind november dit jaar is daar verandering in gebracht. Ohra introduceerde op dat moment Ohra Sterk Voordeel. Dit is een collectiviteitskorting voor iedereen die de zorgverzekering van Ohra online afsluit.

Met deze collectiviteitskorting krijgt u 9,39 euro korting op de basiszorgverzekering, waardoor u nog maar 97,30 betaalt.

Daarnaast biedt Ohra een ruime keuze uit aanvullende zorgverzekeringen. U kunt kiezen uit 6 verschillende aanvullende verzekeringen en 4 aanvullende tandartsverzekeringen. 

Ohra is op dit moment de meest gekozen zorgverzekering door de consument voor 2013, gevolgd door FBTO en Zilveren Kruis Achmea.

De zorgverzekeringen van Ohra zijn ondergebracht bij verzekeraar CZ. CZ is de grootste zorgverzekeraar in Nederland met ruim 3,4 miljoen verzekerden. U bent dus verzekerd van de beste zorg in Nederland.

Maar is Ohra ook voor u de goedkoopste zorgverzekering in 2013? Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de zorg die u nodig heeft. Door zorgverzekering vergelijken op onze website kunt u uw persoonlijke zorgverzekering samenstellen en vervolgens kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering die aan uw eisen voldoet.

Door: Chris Bakker