Univé geeft alle nieuwe klanten 10 procent korting


Goed nieuws voor iedereen die dit jaar niet verzekerd is bij Univé: Als je voor 2013 een zorgverzekering afsluit bij Univé krijg je 10 procent korting op de basisverzekering. Je betaalt dan niet 107,95 euro, maar 97,15 euro. Dit is een korting van 10,80 euro per maand.

10 procent korting op zorgverzekering UnivéCollectief
Deze korting geldt voor alle nieuwe klanten. Je hoeft dus niet meer bij een bepaald collectief te zitten. Iedereen kan nu dus gebruik maken van de 10 procent korting. Tot nu toe biedt alleen Univé deze actie aan. Bij andere verzekeraars moet je binnen een bepaald collectief vallen om gebruik te kunnen maken van de korting.

Premie 2013
Univé verlaagt de premie met 30 cent, van 108,25 naar 107,95. Daar bovenop krijg je als nieuwe klant dus 10 procent korting en betaal je maar 97,15 euro per maand.  Andere verzekeraars laten veelal de premie op hetzelfde niveau als vorig jaar staan. Bij Agis en Zilveren Kruis blijft de premie exact hetzelfde als dit jaar het geval is.

Overstappen
Voor mensen die reeds bij Univé verzekerd zijn, maar niet binnen een collectief vallen, is het slim om over te stappen naar een andere zorgverzekering, omdat je hiermee meer dan 100 euro bespaart per jaar. Als je nog niet bij Univé bent verzekerd, is het misschien slim om de overstap te maken en gebruik te maken van die 10 procent korting.

Concurrentie
Naar verwachting wordt de concurrentie tussen de verschillende zorgverzekeraars dit jaar erg groot. Er zullen veel acties en kortingen worden gegeven. Dit komt omdat in 2014 waarschijnlijk de zorgpremie inkomensafhankelijk wordt gemaakt, waardoor de basispremies allemaal ongeveer gelijk worden. Hierdoor wordt de concurrentie tussen de zorgverzekeraars minder, waardoor mensen minder geneigd zijn om over te stappen. Daarom proberen alle zorgverzekeraars voor 2013 nog zoveel mogelijk klanten aan zich te verbinden.

Vergelijken
Houd onze zorgverzekering vergelijken pagina goed in de gaten. Op het moment dat de nieuwe premies van de zorgverzekeringen bekend worden gemaakt laten wij dit direct aan je zien. Ook kan je zien welke verzekeraars kortingen , geld terug acties, of cadeaubonnen geven aan nieuwe klanten.

Goedkoopste
Wie heeft de goedkoopste zorgverzekering 2013? Dit is afhankelijk van de kortingen en geld terug acties die de zorgverzekeraars gaan aanbieden. Op dit moment geeft Univé de grootste korting van 10,80 per maand. Houd onze website goed in de gaten en vergelijk alle zorgverzekeringen op basis van prijs, kortingen, voorwaarden en service. 

Door: Riccardo de Wit