Jongeren krijgen 50 procent korting op de aanvullende zorgverzekeringen van FBTO


Jongeren tussen de 18 en de 23 jaar krijgen nu 50 procent korting op de aanvullende verzekeringen van FBTO. Omdat FBTO al één van de goedkopere zorgverzekeraars is, zijn jongeren dus erg goedkoop uit als ze voor FBTO kiezen.

Daarnaast krijgt iedereen die een zorgverzekering bij FBTO afsluit een cadeaubon ter waarde van 25 euro. Dit bedrag is vrij te besteden bij Bol.com of bij Zalando. Wilt u liever een boek, cd of dvd kopen, of kiest u voor schoenen of kleding? Een leuk bedrag dat u direct kunt besteden na het afsluiten van de zorgverzekering.

Bij FBTO verzekert u alleen de zorg die u nodig heeft. Er is dus een aanvullende module voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve zorg, buitenland, gezinsplanning, en ga zo maar door. U kiest alleen de modules die u nodig heeft. Omdat u vaak maar een paar modules nodig heeft, bent u al snel goedkoper uit dan bij andere zorgverzekeringen.

Wist u dat u de aanvullende modules iedere maand kunt opzeggen of kunt toevoegen aan je zorgverzekering? Gaat u in Augustus toch nog op vakantie, dan kunt u de module buitenland vanaf deze maand meeverzekeren.

Op onze zorgverzekering vergelijken pagina kunt u alle zorgverzekeringen vergelijken. Op de zorgverzekering details pagina van FBTO kunt u de premie van FBTO berekenen. Let er dus op dat jongeren tussen de 18 en 23 jaar 50 procent korting op deze aanvullende modules krijgen.

Door: Roeland Werring