Consument kiest Ditzo als beste zorgverzekering 2012


De populairste zorgverzekering van 2012 is Ditzo. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen die een zorgverzekering vergelijken uiteindelijk uitkomen bij Ditzo en deze zorgverzekering afsluiten voor 2012.

De consument geeft Ditzo een gemiddelde rapportcijfer van 8.4. Dit cijfer bestaat onder andere uit de prijs van de zorgverzekering, de inbegrepen zorg, de keuzevrijheid, het gemak van het afsluiten van de zorgverzekering, het gemak van overstappen en de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Een groot voordeel bij Ditzo is dat u een volledige keuzevrijheid heeft in het kiezen van uw zorg. U kunt dus zelf bepalen naar welke zorgverlener en naar welk ziekenhuis u gaat.

De aanvullende verzekeringen van Ditzo zijn erg goedkoop, zo heeft u al een aanvullende verzekering vanaf 6 euro per maand. Ook is het erg handig dat er een aparte bril en lenzen verzekering is. Als u geen bril of lenzen heeft, hoeft u dit dus ook niet te verzekeren. Als u juist alleen een bril of lenzen wilt verzekeren is dit dus ook mogelijk. Voor 10 euro per maand krijgt u 240 euro per jaar vergoed aan uw bril of lenzen. Dit komt dus neer op 480 euro per 2 jaar. Er is geen andere verzekering die zo veel voor de bril of lenzen vergoed.

Ook de aanvullende tandartsverzekering is erg goedkoop. TandBest van 750 euro kost u maar 24,50 per maand. Hiermee bent u dus voor 750 euro verzekerd en wordt 100 procent van alle tandartskosten vergoed, inclusief het laten zetten van bijvoorbeeld een kroon of brug. En er is geen wachttijd.

Ditzo kent geen collectiviteitskorting, omdat het al een erg scherpe premie geeft. U krijgt geen korting, maar u bent dus standaard al goedkoper uit. En met een volledige keuzevrijheid en een hoog consumenten vertrouwen is Ditzo gekozen tot de beste zorgverzekering voor 2012.

Meer informatie over Ditzo kunt u vinden op de Ditzo zorgverzekering detail pagina.

Voor meer informatie is het ook raadzaam uitzending gemist in de gaten te houden voor de laatste programma's.

Door: Roeland Werring