Zonder taalbarrière op reis met Ditzo


Ditzo biedt verschillende verzekeringsproducten aan, zo ook reisproducten. En veel mensen verkiezen ieder jaar weer de Spaanse zon, terwijl zij geen woord Spaans spreken. In het geval van ongevallen is het ongemakkelijk als de patiënt niet op de juiste manier met zijn behandelend arts kan communiceren. Daarom komt Ditzo met de Tolk Service. Bij het afsluiten van de reisverzekering kan er gekozen worden voor de Ditzo Tolk Service.

Tolk
Ditzo heeft in allerlei verschillende landen tolken in dienst. Deze tolken kunnen ingezet worden wanneer dit nodig is. Wanneer men een tolk nodig heeft, kan dit via Ditzo geregeld worden. Zo hoeft de verzekerde zelf niet op zoek naar een tolk, en draait de vakantieganger ook niet op voor de kosten die er bij het raadplegen van een tolk gemaakt moeten worden.

Een belletje
Om met een tolk van Ditzo in contact te komen, kan doorgaans de Alarmcentrale van Ditzo gebeld worden. Zij zullen onmiddellijk de verzekerde doorbinden met een tolk. De Tolk Service houdt dus niet in dat de tolk lijfelijk aanwezig is, maar via de telefoon zijn dienst aanbiedt. Soms is er geen tolk beschikbaar; dan wordt de verzekerde zeer spoedig teruggebeld om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat wanneer men zich in een ander land bevindt, maar de taal niet spreekt, alsnog begrepen kan worden.

Reisverzekering afsluiten
De TolkService is een exclusieve service van Ditzo. Momenteel zijn er nog geen andere reisverzekeraars die een soortgelijke dienst aanbieden. Vergelijk reisverzekeringen voor een overzicht van de goedkoopste reisverzekeringen, leukste extraatjes en andere nuttige zaken die bij het afsluiten van een reisverzekering komen kijken.

Door: Dennis de Wit