Ohra geeft korting op doorlopende reisverzekering


Reisverzekeraar Ohra gaat vanaf 7 mei weer korting geven op de doorlopende reisverzekering. Een doorlopende reisverzekering geldt bij Ohra een heel jaar, en is voordelig voor klanten die binnen dit jaar vaker dan twee keer op vakantie gaan. Dankzij de korting wordt het voor klanten aantrekkelijk om de doorlopende reisverzekering bij Ohra af te sluiten. Wie eenmaal de doorlopende reisverzekering heeft afgesloten, hoeft zich de gehele zomer niet meer druk te maken over de verzekering.

Korting op het eerste jaar
Het gehele eerste jaar verstrekt Ohra een korting van 15 procent op de maandelijks te betalen premie. Het bespaarde geld kan op deze manier weer uitgegeven worden op vakantie. De doorlopende reisverzekering kent een basisdekking, maar wie liever geen risico loopt, kan ervoor kiezen extra opties afgesteld op de persoonlijke situatie in te schakelen. Daarmee weet de verzekerde zeker goed verzekerd te zijn wanneer hij aan zijn vakantie begint.

De korting van Ohra komt niet toevallig. Het vakantieseizoen staat weer op het punt van beginnen. Ondanks de economische recessie zullen ook dit jaar weer honderdduizenden reizigers op vakantie gaan. Wel gaat de Nederlander minder ver van huis, omdat dit aanzienlijk bespaart in de kosten. De korting van Ohra komt dus als geroepen, en precies op het juiste moment.

Voordeel
De doorlopende reisverzekering van Ohra geldt een jaar, terwijl de meeste reisverzekeringen maar 180 dagen aanhouden. Alle voordelen lopen gedurende het jaar door. De doorlopende reisverzekering bevat het basispakket, wat inhoud dat er zeven dagen per week, en vierentwintig uur per dag Nederlandse hulp klaar staat in het geval van problemen op vakantie. Ook reizen buiten Europa vallen onder de basisdekking van Ohra; er kan dus de hele wereld over gereisd worden.

Ook in de basisdekking van Ohra zit de duikdekking. Dit houdt in dat watersporten als duiken ook door Ohra in het basispakket al gedekt worden, terwijl andere reisverzekeraars vaak een extra module aanbieden voor deze watersporten.

Afsluiten
Door ook watersporten op te nemen in de basisdekking, en vijftien procent korting op het eerste jaar te verstrekken, zijn klanten voordelig uit bij Ohra. Toch zijn er meer reisverzekeringen die ook korting bieden, of van zichzelf een lage premie hebben. Daarom is een reisverzekering vergelijken aangeraden alvorens een (doorlopende) reisverzekering af te sluiten. Op deze manier kan de reiziger zonder zorgen op vakantie.

Door: Dennis de Wit