Ditzo komt met buitenhuisdekking


Reisverzekeraar Ditzo komt met een buitenhuisverzekering. Deze buitenhuisverzekering is onderdeel van de inboedelverzekering. Wie een inboedelverzekering afsluit, profiteert onmiddellijk ook van de binnenhuisverzekering.

De binnenhuisverzekering is alleen af te sluiten bij Ditzo, en is daarmee een unieke verzekering. In combinatie met andere verzekeringen bij Ditzo vallen er bonuskortingen te verdienen. Zo kan het aantal schadevrije jaren betreft de autoverzekering ervoor zorgen dat de maandelijkse premie van de reisverzekering naar beneden gaat. Bovendien wordt de inboedel vaak mee op reis meegenomen. De inboedel is ook op reis verzekerd met de Ditzo buitenhuisdekking.

Buitenhuisdekking
Wie een inboedelverzekering afsluit, kan er voor kiezen om daarnaast te profiteren van de buitenhuisdekking. Bij de buitenhuisdekking maakt het niet uit waar je je spullen mee naar toe neemt. Ook spullen die mee worden genomen op vakantie vallen onder de buitenhuisdekking.
Voor de buitenhuisdekking hoeft geen speciale verzekering afgesloten te worden: deze is inbegrepen bij de inboedelverzekering van Ditzo. De spullen zijn over de hele wereld verzekerd zonder dat men daarvoor een extra premie hoeft te betalen. Bij reisverzekeringen hoeft er dan geen bagagedekking meer afgesloten te worden.

Afsluiten
Bij Ditzo kunnen inboedelverzekeringen meteen afgesloten worden. Wie al een verzekering heeft, kan deze opzeggen aan de hand van de opzegservice. Ditzo is momenteel de enige verzekeraar die komt met een buitenhuisdekking. De voorspelling is dat ook andere verzekeraars in de toekomst met een dergelijke dekking zullen komen.

Wie echter geen buitenhuisverzekering bij Ditzo wil, dient een bagagedekking binnen de reisverzekering af te sluiten als hij spullen mee wil nemen op vakantie. Anders wordt schade of diefstal aan de bagage niet gedekt. Vergelijk reisverzekeringen voor de voordeligste premies en hoogste dekkingen.

Door: Riccardo de Wit