Centraal Beheer hanteert geen eigen risico


Als één van de weinige reisverzekeraars hanteert Centraal Beheer geen eigen risico. Daarmee stelt de reisverzekeraar het afsluiten van een reisverzekering in een positief daglicht. Bij de reisverzekering van Centraal Beheer is de reiziger verzekerd tijdens de vakantie of een weekendje weg in het buitenland. Zonder annuleringsverzekering maar met ongevallenverzekering en een gezin bestaande uit 2 kinderen onder de vijf jaar is het gemiddelde gezin 71,70 euro kwijt. Ook diefstal van de portemonnee of waardevolle bagage wordt gedekt binnen de reisverzekering van Centraal Beheer. Wie toch kosten moet maken, betaalt geen eigen risico.

Geen eigen risico
Centraal Beheer hanteert als één van de weinige reisverzekeraars in Nederland geen eigen risico. Dit houdt in dat wie kosten moet maken en daarbij aanspraak maakt op zijn reisverzekeraar, zelf geen geld hoeft bij te leggen. Naast het ontbreken van het eigen risico biedt Centraal Beheer nog meer voordelen, zoals bijvoorbeeld het verzekeren van bagage tot een bedrag van 2500 euro per persoon.

Bovendien houdt de verzekerde bij Centraal Beheer zelf de touwtjes in handen. Het is mogelijk om bepaalde extra modules zelf in- en uit te schakelen. Op deze manier kan oververzekering voorkomen worden.

Aanvullende dekkingen
Naast de basisdekking kan er ook nog aanvullend verzekerd worden. Zo is er een mogelijkheid tot het afsluiten van een verzekering tegen medische kosten. Speciaal voor wie op zakenreis gaat biedt Centraal Beheer de zakenreisverzekering aan als aanvullende dekking op de reisverzekering. Ook onderwatersporten kunnen gedekt worden. Bij het afsluiten van de onderwatersportverzekering is ook de wintersport automatisch gedekt.

Gratis verzekerd
Kinderen onder de vijf jaar zijn bij Centraal Beheer gratis meeverzekerd. Er hoeven  ook geen extra andere kosten betaald te worden. Al deze voordelen zijn te behalen door het afsluiten van een doorlopende reisverzekering bij Centraal Beheer. Bij een doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer mogen de vakanties maximaal 45 aaneengesloten dagen duren. Gemiddeld gaat men 2 tot 3 weken op vakantie: de dekking van 45 dagen is dan ruim voldoende. Bovendien scoort Centraal Beheer met een 8.9 op de prijs-kwaliteitsverhouding het hoogst van alle reisverzekeraars.

Vergelijken
Wie echter in zijn eentje op vakantie gaat, doet er goed aan zelf reisverzekeringen te vergelijken. De prijs komt namelijk tot stand door bepaalde modules in- of uit te schakelen. Op deze manier kan er veel bespaard worden op de reisverzekering, en zijn reizigers verzekerd van een uitstekende service tegen een redelijke prijs.

Door: Dennis de Wit