ANWB biedt tot 17,5 procent korting op doorlopende reisverzekering


De reisverzekeraar ANWB biedt op dit moment tot 17,5 procent korting op de premie van een doorlopende reisverzekering. Daarmee kunnen consumenten extra voordelig op vakantie.

Hoeveel korting de consument precies krijgt, is afhankelijk of hij al lid is van de ANWB. De premie van de doorlopende reisverzekering kan daarmee tot 17,5 procent dalen. De korting is het hele eerste jaar van de reisverzekering geldig. Daarna gaat het normale tarief in.

Leden
Er is een extra voordeel voor mensen die al lid zijn van de ANWB. De doorlopende reisverzekering kan tijdelijk afgesloten worden met een extra korting. De korting is het hele eerste jaar geldig, daarna gaat het normale tarief in. De korting is speciaal voor mensen die al lid zijn van de ANWB. Het is ook mogelijk om nog lid te worden. Op die manier profiteert de consument van de kortingsactie.

Wie nu een doorlopende reisverzekering afsluit, krijgt onmiddellijk 7,5 procent korting op de premie. Leden die al langer tot het ledenbestand van de ANWB horen, krijgen ook meer korting. Wie minder dan twee jaar lid is, krijgt 7,5 procent korting op de premie van de doorlopende reisverzekering. Leden die tussen de twee en vijf jaar lid zijn, krijgen tien procent korting. Wie al tien tot en met 25 jaar lid is, krijgt een korting van 15 procent.

Alleen wie langer dan 25 jaar lid is van de ANWB, krijgt de volle 17,5 procent korting op de premie van een doorlopende reisverzekering. Dit wordt het zogenaamde platinalidmaatschap genoemd.

Kortingen
De kortingsactie voor leden is een tijdelijke korting die consumenten krijgen bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekeringen. De reisverzekeraar heeft ook kortingen die altijd geldingen, waaronder de pakketkorting en de combinatiekorting. De pakketkorting bedraagt tien procent, de combinatiekorting is vijf procent.

Reisverzekering van de ANWB
Bij de ANWB zijn kinderen van de polishouders gratis meeverzekerd. Het kind mag niet ouder dan 5 jaar zijn. Er hoeft maar voor maximaal drie personen premie betaald te worden. Wie meer mensen op één polis zet, hoeft geen premie te betalen voor de rest van het aantal personen.

Het inwinnen van adviezen over vaccinaties is gratis. Daarnaast is de ANWB Alarmcentrale dag en nacht bereikbaar.

Door: Dennis de Wit