10 procent korting doorlopende reisverzekering ANWB


Bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering bij de ANWB kunnen klanten tijdelijk tien procent korting ontvangen. De actie loopt van 4 juni 2012 tot en met 31 augustus 2012. De korting van tien procent is van toepassing op de volledige premie, en na het ingaan van de polis kan de klant zich beroepen op zijn korting. Naast de korting op de premie heeft de doorlopende reisverzekering van de ANWB nog meer voordelen.

Korting
Wie in aanmerking wil komen voor de korting, kan een doorlopende reisverzekering afsluiten bij de ANWB tussen 4 juni en 31 augustus 2012. De volledige twaalf maanden na het ingaan van de polis mag de klant gebruikmaken van de tien procent korting.

De korting kan alleen verkregen worden bij het afsluiten van doorlopende reis- of annuleringsverzekering. Ook reeds bestaande klanten met een reis- of annuleringsverzekering kunnen gebruikmaken van de korting.

Ledenvoordeel
Ook reeds bestaande klanten kunnen gebruikmaken van de korting van 10% op de reisverzekering van de ANNWB. Klanten die alleen een doorlopende annuleringsverzekering hebben, moeten wel eerst ook nog een doorlopende reisverzekering afsluiten om korting te krijgen. De korting van 10% op de premie geldt overigens naast het reeds bestaande ledenvoordeel van vijf procent.

Nog meer voordeel
Naast de tijdelijke korting van tien procent en de permanente korting van vijf procent voor alle leden, heeft de ANWB nog meer voordelen. Kinderen tot de leeftijd van vijf jaar binnen het gezin worden gratis meeverzekerd. Hoewel de basisdekking al vrij uitgebreid is, kunnen klanten toch nog extra aanvullende dekkingen in- of uitschakelen. De ANWB biedt bij elke reisverzekering de mogelijkheid modules zoals ongevallendekking en bagagedekking in- of uit te schakelen.

Daarnaast verzekert de reisverzekering van de ANWB ook hobby- en sportuitrusting dat meegenomen wordt op vakantie. Daarvoor moet wel eerst de extra module ingeschakeld worden. Wel kan daardoor de premie licht stijgen.

Vergelijken
De prijs van een doorlopende reisverzekering gaat door alle kortingen bij de ANWB omlaag. Maar naast de lage prijs moet er ook gelet worden op de persoonlijke situatie en de prijs-kwaliteitsverhouding. Reisverzekering vergelijken is een goede optie om de juiste reisverzekering te kiezen. Een goede reisverzekering heeft namelijk niet alleen een lage prijs, maar ook een uitstekende service en zeer uitgebreide dekking. Zo komt de reiziger nooit voor ongenode verrassingen tijdens de vakantie te staan.

Door: Riccardo de Wit