Mee¨s geeft korting op premie inboedelverzekering


Inboedelverzekeraar Mee¨s geeft korting op de premie van de inboedelverzekering. Bij een inboedelverzekering kunnen huizenbezitters hun inboedel verzekeren, zoals huishoudelijke apparaten, sieraden, kleding en meubilair. Vaak is deze inboedel van dusdanig hoge waarde dat het niet mogelijk is om bij schade deze inboedel zelf te vergoeden. Daarom is een inboedelverzekering benodigd voor iedere huisbezitter.
De korting van Mee¨s kan verkregen worden wanneer de verzekerden voldoen aan een aantal extra voorwaarden.

Preventie
Wie preventieve maatregelen neemt tegen bijvoorbeeld inbraak of brandschade, kan aanspraak maken op de korting bij deze inboedelverzekeraar. Mee¨s is niet de enige inboedelverzekeraar die premiekortingen geeft op vertoon van het Politiekeurmerk.

De premie die berekend wordt bij Mee¨s is afhankelijk van verschillende factoren zoals de woonplaats en de bedekking op het dak. De woonplaats is een belangrijk aspect voor de berekening van de premie: niet in ieder gebied wordt evenveel ingebroken. Daarom is de korting op de premie voor het ene gebied dan ook hoger dan het andere.

Premies berekenen
Het berekenen van premies voor inboedelverzekeringen kan lastig zijn door de verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Zo is de ligging van het huis van behoorlijke waarde voor de premie. In grote steden is de kans op inbraken groter, waardoor de premie op de inboedelverzekering ook hoger zal zijn. Middels de online module kunnen premies bij ons gemakkelijk berekend worden.

De premie kan verder omlaag gebracht worden op vertoon van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Om dit keurmerk te bemachtigen moeten huiseigenaren voldoen aan bepaalde richtlijnen zoals deze door het Politiekeurmerk zijn gesteld.

Kijk hier op de site van Mee¨s voor meer informatie.

Inboedelverzekering vergelijken
Doordat meerdere inboedelverzekeringen een korting op de maandelijks te bepalen premie bieden bij vertoon van het Politiekeurmerk, is inboedelverzekeringen vergelijken een aangeraden methode om een goed overzicht te krijgen van alle inboedelverzekeringen en hun premies.

Door: Riccardo de Wit