Gratis naar Walibi bij InShared


Wie een woonverzekering afsluit bij InShared, komt in aanmerking voor twee gratis kaarten voor het pretpark Walibi. Voor grotere gezinnen geldt dat er kaartjes voor de helft van de prijs te krijgen zijn. De twee gratis kaartjes vertegenwoordigen een waarde van in totaal 64 euro. De actie geldt tot 30 juni.

Niet alleen voor nieuwe verzekerden
De actie geldt niet alleen voor nieuwe verzekerden, maar voor alle verzekerden van InShared. De huidige consumenten met een verzekering bij InShared kunnen twee kaarten voor de helft van de prijs krijgen. Een kaartje kost dan geen 32 euro meer, maar 16 euro. Bestaande InShared-verzekerden kunnen zich bij de verzekeraar melden om van de actie gebruik te maken.

Vol is vol
De inboedelverzekeraar biedt maar een beperkt aantal kaarten voor een gezellig dagje Walibi aan. Als de karretjes van de achtbaan vol zitten, is de actie voorbij. Verzekerden die voor de woonverzekeringen van InShared kiezen, moeten dus snel zijn om van de actie  te kunnen profiteren.

Woonverzekeringen en inboedelverzekeringen zijn belangrijk voor huiseigenaren. Zij krijgen schade aan de inboedel vergoed via een dergelijke verzekering. Consumenten die aan extra preventie doen, krijgen Beloningspunten. Daarmee kunnen verzekerden sparen voor voordeel. Rookmelders zorgen bijvoorbeeld voor wat extra beloningspunten.

De verzekering zelf
Natuurlijk is een dagje uit leuk, maar het afsluiten van een verzekering moet ook zinvol zijn. De verzekeraar legt op haar website uit dat ook glasschade is meeverzekerd bij de inboedelverzekering. Met de extra broekzakdekking kunnen ook goederen buitenshuis onder de dekking van de verzekering vallen.

Wat een verzekering kost, kan de consument online berekenen. Via de website kan direct een inboedelverzekering of opstalverzekering worden afgesloten. Ook de mogelijkheid om beide verzekeringen in één keer af te sluiten is aanwezig. Daarnaast biedt de verzekeraar een overstapservice, om de betaande verzekering eenvoudig te laten beëindigen en een nieuwe woonverzekering bij InShared af te sluiten.
Door: Riccardo de Wit