Gratis blusdeken bij Nationale Nederlanden


Inboedelverzekeraar Nationale Nederlanden biedt een gratis blusdeken aan bij iedere nieuwe afgesloten inboedelverzekering. Ook bestaande klanten die hun inboedelverzekering verlengen, kunnen aanspraak maken op de blusdeken. De gratis blusdeken is beschikbaar tijdens de actieperiode, en zo lang de voorraad strekt. De actie met de gratis blusdeken loopt nog tot 15 juli. Maximaal vier weken na het afsluiten van de inboedelverzekering wordt de blusdeken opgestuurd door de Nationale Nederlanden.

Gratis
De blusdeken is bij het afsluiten van een nieuwe inboedelverzekering bij de Nationale Nederlanden volledig gratis. Ook worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De bezorging van de blusdeken zal verzorgd worden door Keiretsu Europe.

Verschillende dekkingen
Bij de Nationale Nederlanden worden inboedelverzekeringen in twee varianten aangeboden: de inboedelverzekering uitgebreid-variant en de All-in variant. Beide dekkingen kunnen direct online afgesloten worden, zonder tussenkomt van een tussenpersoon.

Nieuwwaarde en eigen risico
Voor beide varianten geldt een contractduur van tien jaar. Wie tijdens deze periode schade oploopt, krijgt de nieuwwaarde vergoed. Bovendien werkt de Nationale Nederlanden met een polis vergelijkbaar met zorgverzekeringen: de naturapolis. Wie schade laat herstellen door een bedrijf binnen het netwerk van de inboedelverzekeraar, hoeft geen eigen risico te betalen.

Ondanks dat de contractduur tien jaar is, kan de inboedelverzekering dagelijks opgezegd worden. Op deze manier vergroot de Nationale Nederlanden de service naar de klant toe.

Aanvullende inboedelverzekering
Net als bij alle andere soorten verzekeringen kan er ook bij het afsluiten van een inboedelverzekering gekozen worden voor het uitbreiden van de standaarddekking met extra modules. Deze modules kunnen gemakkelijk door de verzekerde zelf in- en uitgeschakeld worden. Hoe meer extra modules er ingeschakeld worden, hoe meer premie de verzekerde betaalt, in ruil voor extra dekking.

Bij de Nationale Nederlanden kunnen er drie extra dekkingen worden afgesloten: de kostbaarhedendekking, de buitenhuisdekking en de glasverzekering. De kostbaarhedendekking vergoedt in het geval van schade aan audiovisuele apparatuur, computerapparatuur en schade aan sieraden de nieuwwaarde.

Met de buitenhuisverzekering kan inboedel zoals de smartphone, tablet of laptop ook buitenshuis verzekerd worden. Wie dan schade oploopt in de trein, behoudt zijn recht op dekking van de schade.

Vergelijken
De Nationale Nederlanden is in de vergelijking niet de allergoedkoopste  inboedelverzekering, maar wordt met een hoog klantcijfer beoordeeld. Vergelijk inboedelverzekeringen voor een overzicht van de goedkoopste inboedelverzekeringen met de hoogste klanttevredenheid.

Door: Riccardo de Wit