Ohra lanceert direct-weer-door garantie


Autoverzekeraar Ohra probeert wederom het klantgemak te verhogen. Met de Direct-weer-door garantie kan de bestuurder na een total loss verklaring snel weer door met autorijden. De direct-weer-doorgarantie is onderdeel van de WA-plus en Allrisk autoverzekeringen van Ohra. Het maakt voor de direct-weer-door garantie niet uit of er een ongeluk met de auto gebeurd is, of dat het voertuig simpelweg gestolen is.

Extra optie
De direct-weer-door garantie is een extra optie op de WA-plus en de Allrisk autoverzekering van Ohra. Het maakt voor Ohra niet uit waarom de auto total loss verklaard is. Ook door autodiefstal kan een auto total loss verklaard worden. Ohra vindt het belangrijk dat de klant dan weet dat er deskundige en spoedige hulp wordt verleend door Ohra.

De bedoeling van de Direct-weer-door garantie is dat de bestuurder zo weinig mogelijk hinder ondervindt van (lange procedures). Met deze garantie kan de bestuurder vrij snel weer op pad.

Werking
Het aankoopbedrag van de auto wordt met de direct-weer-door-garantie voor drie jaar volledig verzekerd. Dit houdt in dat wie binnen drie jaar een total loss-geval meemaakt, snel weer op pad kan. Het volledige aankoopbedrag wordt dan uitgekeerd, waardoor de bestuurder snel weer een nieuwe auto kan kopen. In de tussentijd stelt Ohra gratis een leenauto ter beschikking.

Wie in aanmerking wil komen voor de direct-weer-door garantie moet een auto bezitten die niet ouder is dan vijf jaar. Daarnaast moet er minimaal een WA-plus of Allrisk autoverzekering bij Ohra worden afgesloten.

Autoverzekering kiezen
Momenteel is Ohra de enige verzekeraar die bij total loss een volledig aankoopbedrag uitkeert. Normaal gesproken wordt er een dagwaarde uitgekeerd. Vergelijk autoverzekeringen om inzicht te krijgen van de premies en extra opties die de verschillende autoverzekeraars te bieden hebben.

Door: Dennis de Wit