InShared komt met pechhulp


Autoverzekeraar InShared heeft onlangs de dekking Pechhulp gelanceerd als dekking bij een aanvullende autoverzekering. Met deze dekking kan overal in Nederland meteen pechhulp verkegen worden. Door de unieke samenwerking met reparatiebedrijf Eurocross kan de autoverzekeraar 24 uur per dag, zeven dagen in de week pechhulp aanbieden aan zijn verzekeren. Voor zowel panne, het verliezen van de autosleutels of het verversen van de olie kan de Pechhulpdienst van InShared geraadpleegd worden.


Reparatie
De dienst van InShared kan afgesloten worden als aanvullende dekking op de autoverzekering, en wordt geleverd in samenwerking met Eurocross. Wanneer de auto voor reparatie meegenomen moet worden, kan er bij InShared beroep gedaan worden op een vervangende auto. Tot wel vijf maal per jaar komt Eurocross in de woonplaats om de auto op locatie te repareren. Als de auto voor reparatie tijdelijk niet gebruikt kan worden, levert InShared voor twee dagen een vervangende auto.

Ook buiten Europa kunnen klanten gebruikmaken van de Pechhulpdekking. Hiertoe dienen verzekerden een extra reisverzekering  als Europadekking bij dezelfde maatschappij af te sluiten. Deze dekking is ook van kracht op gehuurde voertuigen.

Dekking
De pechhulpdekking kan bij alle drie soorten autoverzekering die InShared biedt als aanvullende dekking worden afgesloten. Bij zowel de WA-autoverzekering, Halve Allrisk of Allrisk autoverzekering kan de Pechhulp van InShared als extra module gemakkelijk online ingeschakeld worden. Niet alleen reparatie van de auto bij bijvoorbeeld startproblemen, maar ook het te laat tanken en het kwijtraken van de autosleutels vallen onder de Pechhulpdekking van de autoverzekeraar.
Ook andere risico’s kunnen gemakkelijk gedekt worden in combinatie met de autoverzekering van InShared.

Naast de Pechhulpdekking kan bijvoorbeeld de Inzittendenverzekering, Bandenbundel of Bobbydekking worden afgesloten op de autoverzekering.

Voorwaarden
InShared biedt bij de pechhulp duidelijke voorwaarden op de autoverzekering. Deze voorwaarden worden in duidelijk en helder Nederlanders uitgelegd. Wie toch nog vragen heeft, mag contact opnemen met de verzekeraar. Daarnaast heeft InShared de productwijzer Pechhulp op de website bijgesloten, zoals als afgesproken met het Verbond van Verzekeraars.

Vergelijken
Momenteel is InShared de enige autoverzekeraar die een dergelijke pechhulpdekking voor onderweg biedt. Wel is het mogelijk dat andere verzekeraars een soortgelijke aanvullende dekking aanbieden. Vergelijk autoverzekeringen voor een overzicht van alle autoverzekeraars, hun premies en hun dekkingen. Op deze manier besparen autobezitters in Nederland op de verplichte autoverzekering.

Door: Dennis de Wit