Helft autobezitters vergelijkt autoverzekering


Er is onderzoek gedaan naar de hoeveelheid mensen die jaarlijks een vergelijking maakt van zijn of haar autoverzekering. Uit het onderzoek volgde dat momenteel 50% van de autobezitters dit elk jaar doet. Dit percentage zal jaarlijks blijven toenemen. Geschat is dat uiteindelijk zelfs 75% van de autobezitters autoverzekeringen zal gaan vergelijken.

Autoverzekering online vergelijken De Engelsen lopen hier al op voor, blijkt uit een onderzoek van het onderzoeksbureau Consumer Intelligence. Volgens het onderzoeksbureau vergelijkt 95% van de Engelsen jaarlijks autoverzekeringen online, en is er maar 5% van de bevolking die in één jaar geen vergelijkingssite heeft bezocht. En dit terwijl vorig jaar 1 op de 3 Engelsen nog nooit op een vergelijkingssite was geweest.

Deze stijgingen zijn er niet voor niets, het is natuurlijk erg gemakkelijk om online uw autoverzekering te vergelijken met andere autoverzekeringen. Iedereen vind het fijn om wat extra euro’s te besparen en toch goed verzekerd te zijn.

Dit kan door verzekeringen te vergelijken, bijvoorbeeld online op onze site. Hier kunt u uw gegevens invullen, waarna u een aantal suggesties krijgt van autoverzekeringen die goedkoop zijn en toch aan uw eisen voldoen.

Autoverzekeringen vergelijken is eenvoudig en kost heel weinig tijd. Bent u benieuwd of ook uw autoverzekering goedkoper kan? Vergelijk dan autoverzekeringen op onze site!

Door: Roeland Werring