Gratis Periodieke Keuring bij autoverzekering FBTO


Wie als nieuwe klant een autoverzekering afsluit bij FBTO, krijgt nu een gratis Algemene Periodieke Keuring (APK). Deze APK blijft gratis voor nieuwe verzekerden totdat zij hun polis weer hebben opgezegd. Daarnaast krijgen verzekerden nog eens tien procent korting op hun bestelling voor winterbanden. Door te profiteren van deze kortingen, kunnen verzekerden bij FBTO onmiddellijk beginnen met sparen. Verder krijgen verzekerden ook nog de gelegenheid gratis gebruik te maken van de winter- en zomercheck.

APK
Wie nu een autoverzekering afsluit bij FBTO, kan gratis gebruikmaken van een APK. De Algemene Periodieke Keuring is in Nederland verplicht voor ieder voertuig, maar kan behoorlijk in de kosten lopen. De APK is niet eenmalig gratis, maar blijft gedurende de hele polis gratis. Wel moeten garagebedrijven waar de APK wordt uitgevoerd wel afspraken maken met FBTO.

Het gebruikmaken van de gratis APK kan heel eenvoudig, doordat deze online geplaatst kan worden via de site van de autoverzekeraar.

Mijn FBTO
Iedere verzekerden krijgt namelijk toegang tot het onderdeel ‘MijnFBTO’, waar verzekerden meteen online hun verzekeringszaken kunnen regelen. Daarbij gaat het niet alleen om de polis, maar ook om het plannen van afspraken met het garagebedrijf. Voorwaarde is wel dat het garagebedrijf een contract heeft met FBTO, om zo de prijs en samenwerking te kunnen optimaliseren.

Kortingen
Naast de gratis APK krijgen verzekerden nog meer kortingen wanneer zij een nieuwe autopolis afsluiten bij FBTO. De autoverzekeraar geeft namelijk tien procent korting op winterbanden. Daarnaast krijgen verzekerden standaard tien procent korting op het onderhoud van het voertuig.

Verder kunnen verzekerden aanspraak maken op een korting van tien procent als zij hun auto ter onderhoud aanbieden bij een erkend garagebedrijf, waarmee de autoverzekeraar een contract heeft afgesloten. Tot slot kunnen verzekerden van FBTO gebruikmaken van een extra service waarbij de auto aan de binnenkant en aan de buitenkant tegen een laag tarief grondig schoongemaakt wordt.

Vergelijken
FBTO is niet de enige autoverzekeraar die kortingen geeft op premies en acties heeft. Om erachter te komen welke autoverzekeraars op dit moment nog meer acties hebben, is het vergelijken van autoverzekeringen een goede methode.

Let wel: het gaat hier niet alleen om autoverzekeraars met de laagste premies en hoogste kortingen. Bij het vergelijken is het belangrijk om een persoonlijke afweging te maken.

Door: Dennis de Wit