FBTO begint jaar met korting autoverzekering


Autoverzekeraar FBTO luidt het nieuwe jaar 2013 in met meerdere kortingen op de autoverzekering. Deze korting valt te bemachtigen bij het afsluiten of het verlengen van de autopolis. Naast de korting krijgen klanten bovendien mogelijkheden die doorlopend beschikbaar zijn voor verzekerden van FBTO. Zo krijgen klanten voordelen met betrekking tot de APK, de aanschaf van autobanden en het onderhoud van de auto. Deze voordelen zijn mogelijk dankzij afspraken die FBTO gemaakt heeft met autobedrijven.

Korting
Wie een autoverzekering afsluit of verlengd bij FBTO, kan rekenen op een korting van tien procent op de prijs van een onderhoudsbeurt van de auto. Voorwaarde is wel dat de verzekerde de onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een garagebedrijf waar FBTO een contract mee heeft afgesloten.

De auto van de verzekerde wordt kosteloos opgehaald en afgeleverd. Bovendien wordt de auto tijdens de onderhoudsbeurt van binnen schoongemaakt alvorens deze weer afgeleverd wordt. De APK-keuring is gratis bij een polis van FBTO.

Daarnaast krijgen nieuwe klanten en verzekerden die hun autoverzekering verlengen korting op autobanden van Interstate, Vredestein en Continental. De banden moeten dan wel aangeschaft worden bij Profile Tyrecenters.

Gratis controles
Daarnaast komt FBTO met de gratis winter- en zomercheck. Ieder jaar kan de verzekerde zijn auto laten controleren bij het begin van de zomer en de winter. Deze controles worden op kosteloze basis uitgevoerd door diverse garagebedrijven, waarbij verschillende factoren gecontroleerd worden.

Daarbij moet men denken aan het profiel van de banden, de uitlaat en schokdempers.  Daarnaast kunnen verzekerden zich gratis registreren bij Yellowbrick, ter waarde van 10 euro.

Vergelijken
Toch kan het nuttig zijn om ook andere autoverzekeraars te vergelijken. De verschillen in de premie zijn namelijk groot. Vergelijk autoverzekeringen om nu zelf een autoverzekering over te stappen.

Door: Dennis de Wit