Ditzo lanceert Sorry Service


Autoverzekeraar Ditzo komt met de nieuwe Sorry Service. De Sorry Service is een onderdeel van diverse opties die bij de autoverzekering af te sluiten is. Ditzo biedt voordelen zoals dat de premie niet stijgt ingeval van schade, en een korting op de maandelijkse premie wanneer er schadevrij gereden wordt. Wanneer er een aanrijding plaats vindt, tracht men de schade zo snel mogelijk af te handelen. Met de Sorry Service van Ditzo wordt dit proces vergemakkelijkt.

Schade na aanrijding
Wanneer er door een aanrijding materiŽle schade plaatsvindt aan een auto, dient dit zo snel mogelijk weer hersteld te worden. Vaak is het een enorm kostbare zaak wanneer men de veroorzaker van de aanrijding is. Dit geeft vaak veel administratieve rompslomp, en daarom komt de verzekeraar nu met de Sorry Service. Aan de hand van de Sorry Service wikkelt Ditzo zo snel mogelijk de zaak af. Daarbij wordt geprobeerd de auto van de tegenpartij zo goed mogelijk weer op orde te brengen. Indien de schuldige een Sorry Service van Ditzo heeft, hoeft de benadeelde tegenpartij zich geen zorgen te maken over de rekening van de schade en het vervangend vervoer. Dit wordt door Ditzo geregeld aan de hand van de Sorry Service.

Online
De afhandeling van de schade kan bij Ditzo online ingezien worden door de verzekerde. Aan de hand van een kort verslag wordt duidelijk gemaakt wat er is afgesproken tussen de benadeelde partij en de verzekerde. Ook dit is onderdeel van de Sorry Service van deze autoverzekeraar.

Uniek
Momenteel is de Sorry Service van Ditzo nog vrij uniek te noemen. Wel kan het zijn dat andere autoverzekeraars met soortgelijke services komen. Vergelijk daarom autoverzekeringen. Dit geeft inzicht van eventuele extra opties en services, maar ook in de maandelijkse premies en algemene voorwaarden.

Door: Riccardo de Wit