Bandenbundel bij Inshared


Eén van de meest genoemde oorzaken voor ongelukken op de weg zijn autobanden met een slecht profiel. Het is dan ook niet verwonderlijk te noemen dat autobanden voor het grootste deel de veiligheid bepalen. Door een lager profiel hebben banden minder grip op de weg, wat kan leiden tot meet slippartijen, en dus ongelukken.

Om deze reden lanceert autoverzekeraar Inshared de zogenoemde Bandenbundel. De Bandenbundel is af te sluiten als extra optie bij de autoverzekeringen van Inshared.

Bandenbundel
De Bandenbundel is een extra optie die afgesloten kan worden bij het afsluiten van een autoverzekering bij Inshared. Het pakket kent een aantal uitgebreide opties. Bij een lekke autoband wordt de band gratis gerepareerd. In het geval van schade wordt de nieuwwaarde van de band uitgekeerd tot twee jaar na aanschaf van de band.

Ook de tweede band wordt meegenomen in de bandenverzekering van de autoverzekeraar, en de dekking is geldig zowel zomer- als winterbanden.

Welke banden de automobilist precies wil verzekeren, is volledig aan hemzelf. Online kan de Bandenbundel gemakkelijk worden afgesloten, en de opties op de Bandenbundel kunnen zelf worden in- en uitgeschakeld.

Opties
Voor Inshared is het gebruik van de juiste banden heel belangrijk. Daarom bieden zij als één van de weinige autoverzekeringen in Nederland veel opties op het verzekeren van autobanden zoals de bandenkorting-, wissel-, hotel-, en check. Eens per twee jaar kunnen de autobanden verwisseld worden zonder extra kosten. Zomerbanden kunnen in de winter opgeslagen worden in het bandenhotel. Ook een gratis check is inbegrepen in de autoverzekering van Inshared.

Afsluiten
Het afsluiten van een autoverzekering is een verstandige keuze; deze is namelijk verplicht in Nederland. Toch hoeven autoverzekeringen niet aan de prijs te zijn. Vergelijk autoverzekeringen voor een overzicht van de beste autoverzekeringen tegen de laagste prijs.

Door: Dennis de Wit