Autoverzekering ANWB lanceert haal- en brengservice


Autoverzekeraar ANWB komt met een nieuwe unieke service voor zijn verzekerden. Bij het afsluiten of vernieuwen van de nieuwe auto verzekering krijgt de verzekerde de nieuwe unieke service automatisch binnen de basispremie. De verzekerde krijgt in het geval van autoschade onmiddellijk een vervangende auto te leen en op locatie aangeboden.

Aan de vervangende auto zitten geen extra kosten verbonden. Dit valt volledig binnen de dekking van de autoverzekering van de ANWB.

Haal- en brengservice
Als de auto beschadigd is, zal deze zo snel mogelijk worden hersteld door de monteurs van de ANWB. Om het probleem zo gemakkelijk mogelijk op te lossen, kan de auto thuisgebracht worden.

Op een van tevoren afgesproken locatie en tijdstip wordt de gerepareerde auto thuisgebracht, als onderdeel van de haal- en brengservice. In de tussentijd krijgen verzekerden een vervangende auto te leen van de ANWB. Voor zowel het thuisbrengen van de auto als het lenen van een vervangende auto hoeven verzekerden niets extra’s te betalen.

Naast de exclusieve en unieke haal- en brengservice kent de autoverzekering van de ANWB nog meer voordelen, waaronder de schadehulpservice en overige kortingen bij het afsluiten van meerdere verzekeringen.

Meer voordeel
Zo kunnen verzekerden altijd de ANWB Alarmcentrale raadplegen wanneer zij autoproblemen hebben. Naast de unieke haal- en brengservice kent de ANWB nog een service die andere autoverzekeraars niet hebben: de unieke schadehulpservice.

Met de Schadehulpdekking van de ANWB komt de ANWB ter plaatse een noodreparatie uitvoeren aan de beschadigde auto. Dag en nacht is de Alarmcentrale van de ANWB te bereiken, waarbij directe hulp aangeboden wordt.

Korting
Wie nu een autoverzekering bij de ANWB afsluit, maakt bovendien gebruik van een aantrekkelijke korting bij deze autoverzekeraar. Momenteel is de premie van de autoverzekering verlaagd. Wanneer de verzekerde naast de autoverzekering nog andere verzekeringen afsluit bij deze aanbieder, kan gebruik maken van de pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot wel tien procent wanneer de verzekerde meer dan vier verzekeringen afsluit.

Vergelijken
Andere autoverzekeraars dan de ANWB bieden ook verschillende dekkingen en extra service. Duurdere autoverzekeringen zijn in verhouding niet altijd meteen beter dan goedkopere autoverzekeringen. Autoverzekeraars verschillen vaak erg in premie en kortingen, en daarom is het aangeraden om autoverzekeringen te vergelijken.

Een autoverzekering is in Nederland verplicht gesteld. Iedere autobezitter moet verplicht tenminste een WA-autoverzekering op zijn auto afsluiten.

Door: Riccardo de Wit