Autohulppakket van Univé


Univé is in 2011 verkozen tot de beste dienstverlener van het jaar. Dat Univé die prijs glansrijk gewonnen heeft, wordt duidelijk met de keur aan autoverzekeringsproducten die Univé aanbiedt. De basisverzekering van Univé is al vrij volledig, maar toch kunnen klanten ervoor kiezen zich extra te verzekeren met behulp van een aanvullende autoverzekering. In deze aanvullende autoverzekering kunnen er extra opties gekozen worden om de auto nog beter te verzekeren. Eén van die extra opties is het autohulppakket van Univé. Het autohulppakket zorgt ervoor dat er onbezorgd gereisd kan worden met een (kampeer)auto.

Autohulppakket
Met een autohulppakket kan de klant zorgeloos op reis. Wanneer er zich problemen aan de auto voordoen, kan de verzekering onmiddellijk ingeschakeld worden. Ook wanneer een kampeerauto of als de caravan zal dienen als slaapvertrek kan deze met het autohulppakket verzekerd worden. Wanneer er dan schade aan de (kampeer)auto ontstaat, wordt dit gedekt. Daarmee kunnen klanten die het autohulppakket van Univé kiezen zonder zorgen op reis. Het autohulppakket biedt een dekking bij ongevallen en pech in heel Europa. Ook sleepkosten en vervangend vervoer vallen binnen de dekking van het autohulppakket.

Extra opties
Naast het autohulppakket zijn er nog allerlei andere extra opties op de aanvullende autoverzekering van Univé. Het autohulppakket kan los worden afgesloten bij de aanvullende autoverzekering, maar kan ook afgesloten worden in combinatie met een reisverzekering. Daarmee is de klant dan beschermd tegen de meeste ongemakken die zich tijdens het reizen voor kan doen. Ook pech hulp is een goede dekking tegen panne in Nederland.

Andere autoverzekeringen
Ook andere autoverzekeringen hebben genoeg opties op aanvullende autoverzekeringen te bieden waardoor er zonder zorgen gereisd kan worden. U kunt natuurlijk het beste uw autoverzekering vergelijken met alle andere verzekeringen voor de gunstigste premie en een inzicht van de verschillende opties op aanvullende autoverzekeringen.

Door: Riccardo de Wit