Allsecur voor vierde jaar in de prijzen


Autoverzekeraar Allsecur is voor het vierde achtereenvolgende jaar in de prijzen gevallen. Wederom werd de autoverzekeraar gekozen tot ‘Beste Keuze’ in de categorie autoverzekeringen. Ieder jaar wordt de prijs uitgereikt op basis van premie en kwaliteit. De verkiezing werd gehouden door Verzekeringssite.nl De Gouden Award ging naar Allsecur, de Zilveren Award ging naar ING, en de autoverzekering van Zelf.nl was goed voor de Bronzen Award.

Prijs en kwaliteit
Consumenten vinden de prijs-kwaliteitverhouding het belangrijkst bij autoverzekeringen. Daarom heeft de verzekeringssite beide factoren meegenomen in hun volledige beoordeeling. Autoverzekeraar Allsecur wist het hoogst te scoren van alle autoverzekeringen, en wint op deze manier de ‘Beste Keuze’ Award 2012.

De top3 is flink veranderd in vergelijking met vorig jaar. Dat komt doordat de premies van de autoverzekeringen erg anders zijn dan het afgelopen jaar. Wel blijft ondanks de verhoogde premies de kwaliteit bij de meeste verzekeraars hoog in het vaandel staan.

Uniek
Volgens directeur Erik Hordijk van Verzekeringssite is het uniek dat Allsecur voor de vierde keer op rij wint. “Allsecur laat zien dat het mogelijk is om een goede kwaliteit voor een lage prijs aan te bieden”, zegt hij.
Manager operations van Allsecur Annemarie Lagerwij, is blij met de prijs. “Als honderd procent autoverzekeraar staat Allsecur voor kwaliteit én een scherpe prijs. Dat Allsecur voor het vierder jaar op rij weer beloond wordt met de ‘Beste Keuze’ Award laat zien dat klanten dit ook zo waarderen”.

Jaarlijks
Ieder jaar wordt de verkiezing gehouden, voor het eerst in 2009. De awards worden toegekend aan zowel auto- als zorgverzekeraars. De meest cruciale onderdelen van de awards zijn de prijs en de geleverde kwaliteit.

Zelf vergelijken
Toch blijft het lonen om ook zelf autoverzekeringen te vergelijken. Het kiezen van de juiste autoverzekering is namelijk ook afhankelijk van de persoonlijke situatie.

Door: Dennis de Wit