28 procent korting op autoverzekering Polis Direct


In een tijdelijke actie van autoverzekeraar Polis Direct kunnen autoverzekeraars tot 28% besparen op de maandelijkse premie van hun autoverzekering. Hoe groot het voordeel dankzij de korting is, kunnen klanten online opvragen bij Polis Direct. De korting is echter beperkt geldig. Niet iedereen krijgt 28% korting: de hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal schadevrije jaren, het aantal kilometers per jaar en de leeftijd van de auto. De maximale korting is te verkrijgen op de drie verschillende dekkingen die de autoverzekeraar biedt.

Korting op dekkingen
Zowel bij de allrisk verzekering, beperkt casco dekking of de verplichte wettelijke aansprakelijkheid kunnen nieuwe klanten bij Polis Direct tot 28% korting ontvangen. Voor de allrisk verzekering en de beperkt casco dekking werkt deze autoverzekeraar met een eigen risico van 150 euro. Wie een hogere premie op deze twee verzekeringen wil betalen, hoeft het eigen risico niet te betalen.

Aan de hand van aanvullende verzekeringen kunnen de klanten van Polis Direct zich nog beter verzekeren tegen ongewenste situaties.

Meer voordeel
Naast het aanbieden van maximaal 28 procent korting heeft Polis Direct nog meer te bieden: zo mag de verzekerde in het geval van schade zelf het schadebedrijf kiezen. Voor nieuwe auto’s geld dat er tot een jaar nieuwwaarde vergoed wordt. Wie voor minder dan 500 euro aan accessoires meeneemt in zijn auto, hoeft daarvoor geen extra premie te betalen. Daarnaast biedt Polis Direct de mogelijkheid om een tweede auto te verzekeren.

Voordeel berekenen
Polis Direct werkt met een eigen risico van 150 euro. Wie liever geen eigen risico betaalt, kan er voor kiezen om een hogere maandelijkse premie te nemen. Daarnaast is het altijd aangeraden om autoverzekeringen te vergelijken. Zo profiteren verzekerden van de laagste premies.

Door: Riccardo de Wit