InShared geeft gratis autoverzekering weg


Consumenten die zoveel mogelijk goede ideeën hebben over hoe men het beste autoschade kan voorkomen, kunnen deze delen via Facebook. Consumenten met de beste ideeën dingen mee naar de hoofdprijs: een jaar lang gratis autoverzekering van InShared. Voorwaarde is wel dat de tips gepubliceerd worden op de Facebookpagina van de autoverzekeraar.  Doordat klanten dankzij de tips de volledige schadelast kunnen proberen te verlagen, kan wellicht de premie verlaagd worden.

Campagne
De wedstrijd waarbij verzekerden van InShared hun beste ideeën over het voorkomen van auto-ongelukken kunnen plaatsen op Facebook, is onderdeel van een landelijke campagne. Zo werden onlangs televisiecampagnes gelanceerd waarbij klanten met ludieke oplossingen kwamen om zo auto-inbraken en verkeersongelukken te kunnen weren.

Naast de televisiecampagne lanceerde de autoverzekeraar ook nog een app voor de smartphone als onderdeel van de campagne.

App
Op de app ‘Samen tegen schade’ kunnen consumenten bij InShared ook hun ideeën delen. De categorieën waar de verzekerden van deze autoverzekeraar hun preventieve tips kwijt kunnen zijn ‘auto’, ‘wonen’, en ‘brommer/motor’. Op deze manier dingen dus ook autoverzekerden die tevens een woonverzekering bij InShared hebben afgesloten, mee met de prijzen. Wel moeten de deelnemers zich van tevoren aanmelden op Facebook en de pagina van InShared ‘liken’.

Toelichting
Ook kunnen deelnemers een korte toelichting geven op hun ideeën. Dat kan door een korte tekst te schrijven, maar ook door foto’s of video’s toe te voegen. Op deze manier kunnen andere verzekerden de tips in de praktijk brengen.

Deelnemers aan de wedstrijd van InShared kunnen nog tot 12 oktober meedoen om mee te dingen naar een jaar gratis verzekering. Welke verzekering er gewonnen wordt, is afhankelijk van in welke categorie de deelnemer mee doet. Verzekerden die via verzekeren.net hun auto- of woonverzekering afgesloten hebben, kunnen in beide categorieën meedoen.

Besparing
Het meedoen aan de wedstrijd kan op twee manieren leiden tot een besparing. Ten eerste daalt de totale schadelast, waardoor het risico van InShared minder groot wordt. Daardoor kan er eventueel een premieverlaging op treden. Klanten die weinig schade rijden, kunnen bij InShared altijd rekenen op een premieverlaging dankzij de bonus/malusregeling.

Daarnaast dingen deelnemers mee naar de hoofdprijs: een jaar gratis autoverzekering.

Wie echter geen verzekering bij InShared heeft, kan alsnog besparen dankzij onze aanbodpagina. Vergelijk autoverzekeringen om autopremies te vergelijken en zo fors te besparen op de autopremie.

Door: Dennis de Wit