DSB verzekeringen gaat verder als Tadas Verzekeringen


Het verzekeringsbedrijf van Dirk Scheringa, DSB verzekeringen B.V., gaat verder onder een andere naam. Namelijk Tadas verzekeringen. Dit waarschijnlijk om de slechte naam van DSB kwijt te raken, maar toch met het huidige klantenbestand een frisse start te kunnen maken.

DSB Verzekeringen is namelijk een apart bedrijf, staat lost van de DSB Bank, en is dan ook niet failliet verklaart. Als u dus in de toekomst van Tadas gaat horen, weet u dus nu welk bedrijf hier eigenlijk achter zit.

Tadas accepteert op dit moment geen nieuwe klanten, maar het huidige klantenbestand blijft gewoon bestaan en is dus ook verzekerd. Naar verwachting gaat Tadas in de toekomst wel klanten accepteren, op het moment dat de rust is weder gekeerd, en iedereen al lang is vergeten wat de geschiedenis van Tadas is geweest.

Tadas is gevestigd op de Dirk ketlaan Wognum, hetzelfde adres als die van het voormalige DSB. Veel veranderd is er dus niet, behalve dat u op een gegeven moment niet meer weet bij wie u nu eigenlijk verzekerd bent.

Door: Roeland Werring