Broekzakdekking bij Inshared

Inboedelverzekeraar Inshared biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder de woonverzekering. Bij de woonverzekeraar kan de verzekerde kiezen tussen een opstalverzekering en een inboedelverzekering. Ook een combinatie tussen de opstalverzekering en de inboedelverzekering is bij Inshared mogelijk.

Een veel voorkomend probleem voor verzekerden is dat apparatuur als mobiele telefoons of camera’s tijdens het dragen in de broekzak beschadigd raden. Daarom biedt Inshared bij de inboedelverzekering de broekzakdekking aan.

Standaard verzekerd
Voor de broekzakdekking hoeven verzekerden bij Inshared niets extra’s te betalen; deze is namelijk standaard inbegrepen in de inboedelverzekering. Naast de broekzakdekking zijn ook nog andere dekkingen meeverzekerd, die normaliter niet altijd even vanzelfsprekend zijn. Zo verzekert Inshared naast de broekzakdekking ook de inhoud van garage- en opslagboxen standaard mee. Ook verzekerd in de standaardpremie is glasschade. Via de website van Inshared kunnen klanten gemakkelijk berekenen hoeveel maandelijkse premie zij gaan betalen, en is het mogelijk online verzekeringsproducten af te sluiten. Bovendien hanteert Inshared geen opzegtermijn, en mogen klanten dus iedere dag opzeggen of overstappen.

Broekzakdekking
De broekzakdekking houdt concreet in dat alle schade die onderweg ontstaat doordat bijvoorbeeld de mobiele telefoon uit de broekzak gestolen wordt of simpelweg valt, alsnog door de inboedelverzekering gedekt wordt. Ook verzekert Inshared voorwerpen die in opslag of in een garagebox geplaatst zijn standaard mee.

Jaarbeloning
Bij Inshared betalen verzekerden geen eigen risico. Deze inboedelverzekeraar werkt namelijk met een zogenaamde ‘Jaarbeloning’. Dit houdt in dat verzekerden extra punten verdienen wanneer zij voorzichtig met hun inboedel omspringen en aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo krijgen verzekerden extra punten wanneer de verzekerde een rookmelder of alarminstallatie installeert. Alle risicoverlagende maatregelen worden omgezet in extra beloningspunten. Aan het eind van het jaar worden de extra punten verrekend met de te betalen premie.

Vergelijken
Toch zijn er meer verzekeringen met opmerkelijke dekkingen. Vergelijk daarom inboedelverzekeringen voor de voordeligste premies.