Energie vergelijken

Energie vergelijken

Vergelijk tarieven energie in uw regio

Informatie over energie Op basis van uw energie verbruik en uw regio kunnen wij precies uitrekenen wat de kosten voor uw huishouden zijn. Met energie vergelijken kiest u voor de energie maatschappij die het beste bij uw situatie en energie verbruik past.
LeverancierTypeContractLooptijdPrijs / KwaliteitPremie p/jaarKies uw leverancier
E: Groen
G: Groen
E: Vast
G: Vast
E: 12 maanden
G: 12 maanden
Nederland Energie heeft 3 sterren.
Consument: 7.8
1124
E: Groen
G: Grijs
E: Vast
G: Variabel
E: 12 maanden
G: 12 maanden
Energie Direct heeft 3 sterren.
Consument: 7.3
1159
E: Groen
G: Grijs
E: Variabel
G: Variabel
E: 0 maanden
G: 0 maanden
Oxxio heeft 3 sterren.
Consument: 7.0
1194
E: Grijs
G: Grijs
E: Vast
G: Variabel
E: 12 maanden
G: 0 maanden
Atoomstroom heeft 3 sterren.
Consument: 7.1
1320
E: Grijs
G: Grijs
E: Variabel
G: Variabel
E: 12 maanden
G: 12 maanden
Nuon heeft 3 sterren.
Consument: 6.7
1349
E: Groen
G: Grijs
E: Vast
G: Vast
E: 18 maanden
G: 18 maanden
E.on heeft 3 sterren.
Consument: 7.4
1368
E: Grijs
G: Grijs
E: Vast
G: Vast
E: 12 maanden
G: 12 maanden
Essent heeft 4 sterren.
Consument: 7.2
1412
Vul uw gegevens in
Kies uw gezinsgrootte

Indicatie verbruik per jaar

Electriciteit: 2950 kWh
Gas: 1250 m3

Energie vergelijken op vergelijken.net is gratis en voordelig

Vergelijk hier alle energiemaatschappijen en bespaar veel geld op uw gas en elektriciteit. De verschillen tussen de verschillende energie leveranciers zijn groot. Maar dit verschilt vaak ook op basis van de hoeveelheid energie die u verbruikt. Op basis van uw energieverbruik kunt de verschillende energie tarieven met elkaar gaan vergelijken.

De energietarieven wijzigen geregeld. Daarom is het verstandig om elk jaar de energie leveranciers met elkaar te vergelijken, zodat u verzekerd blijft van de goedkoopste prijs. Overstappen van energiemaatschappij is tegenwoordig eenvoudig en hier merkt u thuis helemaal niets van.

Wij vergelijken zowel groene als grijze energie. Dit geven wij in het overzicht aan. Groene energie is energie dat op een natuurlijke wijze is opgewekt. Dit is energie uit zon, water en wind. Groene energie is vaak net zo goedkoop als grijze energie, het kost u dus vaak niets om over te stappen op groene energie. Vergelijk energie en stap vandaag nog over naar de energie leverancier die het beste bij uw persoonlijke situatie past en bespaar veel geld op uw energie kosten.

Een aantal jaren geleden is de energiemarkt vrijgegeven. Hierdoor zit u niet meer vast aan een bepaalde energiemaatschappij. Nu kunt u zelf kiezen uit 1 van de vele leveranciers. Kiest u voor de laagste prijs of voor de beste service?

Energie vergelijken helpt u uw keuze te maken tussen de verschillende prijzen en producten. Stap nu over van energie leverancier en bespaar veel geld op uw energierekening.

Laatste energie recensies Schrijf een recensie

De score bij energie vergelijken is 4.3 uit 5 gebaseerd op 4 reviews
5 sterren voor Energie Direct
Uit de vergelijking kwam energie direct voor mij als goedkoopste er uit. Een jaar later krijg ik van energie direct te horen dat mijn maandelijkse voorschot naar beneden gaat. Ik ben dus inderdaad minder gaan betalen. Super!

Louk (11-04-2012)

4 sterren voor Nuon
Handig die nieuwe energie manager! Nuon is een vrij goede energieleverancier, ik ben er wel tevreden over. Goed kijken naar aanbiedingen en dan kan je veel besparen.

Frederique (30-03-2012)

4 sterren voor Nederland Energie
Door op deze website alle energie leveranciers met elkaar te vergelijken bleek dat de Nederlandse Energie maatschappij voor mij de goedkoopste keuze was. Na de overstap ben ik inderdaad een paar tientjes minder gaan betalen dan toen ik nog bij Eon zat.

Rens Westra (24-03-2012)

4 sterren voor Essent
Erg handig om je energie verbruik bij te houden via de verbruiksmanager.

Felix (19-03-2012)