Vergelijken.NET: Over ons

In 2008 was er in het nieuws, dat de verschillende vergelijkingssites niet zo onafhankelijk waren als ze zelf beweerden. Dit was het moment waarop wij concludeerden dat er nog genoeg ruimte was in de markt voor een nieuwe vergelijkingssite die de producten 100% onafhankelijk zou vergelijken. Na een tijdje op verschillende domeinen afzonderlijke producten te hebben aangeboden, is er toen besloten deze samen te voegen en dat onze hoofdsite Vergelijken.NET moest worden.

Met een team van ontwikkelaars zijn wij aan de slag gegaan om de eerste producten online te zetten en om te kijken of we een stuk markt konden veroveren. Dit bleek een succes.

Het verschil tussen Vergelijken.NET en andere vergelijkingssites is dat wij minder producten aanbieden, omdat wij van mening zijn dat je beter een paar producten echt goed kan doen, dan heel veel producten half. Op dit moment vergelijken wij alle spaarrentes, energie tarieven, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en autoverzekeringen. Hier zullen in de nabije toekomst misschien nog enkele producten bijkomen.

Ook maken wij onze vergelijkingen puur op basis van prijs voor de consument, en niet op basis van commissies voor ons zelf.


Over Vergelijken.NET

Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag
Nederland

E: info@web4me.nl
T: +31 (0) 70 8918460