iPhone

In oktober 2012 is onze iOS-app gelanceerd. Met onze applicatie kunnen verzekerden overal de verschillende zorgaanbieders vergelijken. Bijvoorbeeld tijdens de lunch, of lekker onderuit op de bank. Het mooiste is nog wel: het is geheel gratis!

Download de Zorgverzekering Vergelijken 2013 app hier.

Het installeren van de app
Het installeren van de applicatie is eenvoudig: start de AppStore op en zoek op “zorgverzekering vergelijken 2013”. Onze applicatie ‘ZorgVergelijk’ is dan de enige applicatie die gevonden kan worden. Vervolgens drukt men op ‘Gratis’, gevolgd door ‘installeren’. Hierna wordt gevraagd om het wachtwoord van de Apple-ID. Na het invullen hiervan is de applicatie geďnstalleerd.

Gebruikersgemak
In onze app staat gebruikersgemak voorop. Er zijn geen talloze functies die de app alleen maar onoverzichtelijk maken. In het beginscherm staan meteen de best scorende zorgverzekeraars. Om uitgebreide informatie te zien over een verzekeraar, ‘tapt’ men op de naam van deze verzekeraar. Binnen een tel verschijnt informatie over de premie, de waardering van de consument, de kwaliteit, op welke manier de declaratie behandeld wordt, de vergoedingen en uiteraard een link naar de website.

Welke zorgverzekeraar past het best?
Dankzij onze app kan men in een paar simpele handelingen uitvinden welke zorgverzekeraar het best bij hem of haar past. Klik daarvoor in het beginscherm op de button: ‘Kies de gewenste dekking’. Hierna verschijnt er een scherm waarin gevraagd wordt een paar gegevens in te vullen.

Aan de hand van gegevens van de keuze met betrekking tot het eigen risico, de tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, psychologische hulp, bril/lenzen en het buitenland wordt de zorgverzekeraar die het beste bij je past naar voren geschoven.

Een voorbeeldje:

  • Ons eigen risico mag tot 350 euro gaan.
  • De tandarts wordt voor 75% vergoed tot 250 euro.
  • De fysiotherapie wordt voor 100% vergoed.
  • In het voorbeeld kiezen we 'geen alternatieve geneeswijzen.'
  • Psychologische hulp wordt tot 500 euro vergoed.
  • Bril of len-zen wordt vergoed tot 100 euro per 2 jaar
  • Het buitenland wordt volledig vergoed.
Na het invullen van deze informatie, klikt men links bovenin op ‘Terug’. Nu verschijnen alleen de zorgverzekeraars die aan de criteria voldoen en welke premies daar bij horen. Het resultaat van onze zoekopdracht zie je hieronder:

Directe verbinding met de zorgverzekeraar
Het is mogelijk om vanuit de Vergelijken.net applicatie direct te navigeren naar de site van een zorgverzekeraar naar keuze. De vergoedingen zijn bijvoorbeeld gekoppeld aan de website van de zorgverzekeraar. Er opent dan een nieuw scherm in Safari waarin informatie verschijnt over de vergoedingen. Op deze manier is de opgevraagde informatie altijd actueel. Daarnaast bevat onze applicatie een gewone link naar de website van de zorgverzekeraar. Op de website van de zorgverzekeraar wordt uitgebreid uitgelegd hoe de informatie in onze applicatie tot stand gekomen is.

Klik hier om de Vergelijken.net app direct te downloaden.