iPad

Lekker onderuit op de bank, of tijdens de lunch uitvinden welke zorgverzekeraar het beste bij u past? Gebruik de iPad-app van Vergelijken.net!

Download de Zorgverzekering Vergelijken 2013 app hier.

Het installeren van de app
‘Tap’ met uw vinger op ‘App Store’ in het overzichtsscherm. Rechtsboven ziet u een zoekvak. Als u daar ‘Vergelijken.net’ intypt, verschijnt de applicatie ‘Zorgverzekering Vergelijken 2013’ onmiddellijk op uw scherm. Druk op ‘installeer’. Er zal voor het installeren van de applicatie gevraagd worden om uw Apple-ID en wachtwoord. Na het invoeren hiervan start de installatie. Tap nu op ‘open’.

Het overzicht
Na het opstarten van de app verschijnt een standaardlijst met zorgverzekeringen. Deze is gesorteerd op premiekosten. Om de lijst af te stemmen op de persoonlijke wensen, maakt u selecties.

Keuzes maken
Aan de rechterkant van het scherm van uw iPad ziet u de volgende opties:

  • Kies uw eigen risico
  • Tandarts vanaf 18 jaar
  • (Fysio) Therapieën
  • Alternatieve geneeswijzen
  • Psychologische hulp
  • Bril of lenzen
  • Buitenland

Door op “Niet verzekerd” te drukken, kunt u kiezen tot welk percentage en tot welk bedrag u zich wilt laten verzekeren. Aan de linker kant vindt dan een verschuiving van zorgverzekeringen plaats. U ziet in één oogopslag welke zorgverzekeraar het beste bij u past.

Extra informatie
Door het scherm aan te raken, op de naam van een verzekeraar, verschijnt een scherm met alle extra relevante informatie over deze verzekeraar. Zo ziet u bijvoorbeeld de premie, maar ook de aanvullende verzekeringen die aangeboden worden. Ook ziet u hoe medeverzekerden de zorgverzekeraar beoordelen, doormiddel van een rapportcijfer. Ook wordt de kwaliteit doormiddel van ‘sterren’ aangeduid. Hoe meer sterren, hoe beter de verzekeraar beoordeeld wordt.

Direct afsluiten
Links bovenin ziet u ‘Direct afsluiten’. Door deze knop aan te raken, verschijnt direct de website van de verzekeraar. Vanaf deze website is er de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten.

Waar wacht u nog op? Download de ‘Zorgverzekering Vergelijken 2013’-app en bespaar!