Android

Vergelijken.net ondersteunt nu ook applicaties voor Android-gebruikers. Zorgverzekeringen vergelijken is nu dus ook mogelijk vanaf uw Android telefoon- of tablet!

Download de Zorgverzekering Vergelijken 2013 app hier.

Het installeren van de app
Onze applicatie is te vinden in the Android Market. Door op ‘Vergelijken.net’ te zoeken, verschijnt onze app direct op uw scherm. Deze applicatie treft u aan onder de naam ‘Zorgverzekering Vergelijken’. Ook via Google Play is onze app te vinden. Voor het installeren is het wel benodigd dat u aangemeld bent.

Het overzicht
Er verschijnt na het opstarten van de applicatie een standaardlijst met zorgverzekeringen. Deze lijst hebben we gesorteerd op premiekosten. Door selecties te maken, kunt u de lijst personaliseren.

Keuzes maken
Aan de rechterkant van het scherm van uw telefoon of tablet ziet u de volgende opties:

  • Kies uw eigen risico
  • Tandarts vanaf 18 jaar
  • (Fysio) Therapieën
  • Alternatieve geneeswijzen
  • Psychologische hulp
  • Bril of lenzen
  • Buitenland

U kunt zelf kiezen tot welk percentage en tot welk bedrag u zich wilt laten verzekeren door op “Niet verzekerd” te drukken. Aan de linker kant vindt dan een verschuiving van zorgverzekeringen plaats. In één opslag ziet u welke zorgverzekeraar het best aansluit op uw wensen.

Extra informatie
Als u op de naam van een verzekeraar drukt, verschijnt een scherm met alle extra relevante informatie over deze verzekeraar. U ziet bijvoorbeeld de premie, maar ook welke aanvullende verzekeringen aangeboden worden. Doormiddel van een rapportcijfer ziet u hoe anderen de zorgverzekeraar beoordelen. Daarnaast wordt de kwaliteit doormiddel van ‘sterren’ aangeduid. Hoe meer sterren, hoe beter de verzekeraar beoordeeld wordt.

Direct afsluiten
Links bovenin ziet u de knop ‘Direct afsluiten’. Door deze knop aan te raken, wordt u direct door verwezen naar de website van de verzekeraar. Vanaf deze website is er de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten.

Begin direct met besparen. Download de ‘Zorgverzekering Vergelijken 2013’-app!