Vergelijken Mobile

Android vs Apple Vergelijken.NET begon in 2012 al met de betreding van de mobiele markt, We kwamen met eigen applicaties om producten te vergelijken. Het doel was om een iPhone-app te ontwikkelen waarmee u eenvoudig zorgverzekeringen voor het jaar 2013 kon vergelijken. In oktober 2012 lanceerden we hiervan de eerste versie. Deze applicatie kreeg de titel: ‘ZorgVergelijk 2013’.

ZorgVergelijk Een aantal weken later brachten we de iPad-versie uit. Als uitgangspunt heeft deze app dezelfde eigenschappen als de handige vergelijker die men op de website kan gebruiken.

Omdat Android een enorme opmars maakt, willen we graag ook Android-gebruikers een overzichtelijke app aanbieden. Daarom ontwikkelden we ook voor dit besturingssysteem een zorgverzekering-app.

Op dit moment krijgen we erg veel vragen over Windows- en Androidtablets. Er zijn nog geen plannen voor Windows-ondersteuning, maar we hopen wel zeer binnenkort ondersteuning voor de Android-tablet te bieden.

In 2013 worden de applicaties nog verder uitgebreid. Zo komen er onder anderen meer mogelijkheden en producten. Het is zeker de moeite waard om de komende tijd onze website in de gaten te houden.

- Het Vergelijken.NET team.