Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar. Toegankelijkheid en betaalbare zorg staat voorop.

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die als missie heeft om zorg toegankelijk en betaalbaar te maken. De gezondheid van de klant staat bij deze regionale zorgverzekeraar centraal.. De kwaliteit van Zorg en Zekerheid wordt voortdurend verbeterd door korte lijnen naar zorgverleners te bewerkstellingen. Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.

Lage prijs
Doordat Zorg en Zekerheid een regionale zorgverzekeraar is, kan het goede afspraken maken met hulpverleners, welke weer vastgelegd worden in contracten. Daardoor blijft de zorgverlening van Zorg en Zekerheid optimaal. Door deze goede afspraken kan de zorg tegen een lage prijs ingekocht worden.

Voorlichting
Dankzij het inkoopbeleid ĎKetenzorgí kunnen verzekerden profiteren van een goede afstemming tussen zorgverleners en patiŽnten. Als patiŽnt word je op deze manier altijd voldoende voorgelicht alvorens er ook maar iets gebeurt.

VRZ
Zorg en Zekerheid is aangesloten bij de Vereniging Regionale Zorgverzekeraars, die de kwaliteit van regionale zorgverzekeraars waarborgt. Het is een grondrecht van iedere burger om goede gezondsheidszorg te verlangen. Deze kwaliteitsbewaking wordt uitgevoerd door de Vereniging Regionale Zorgverzekeraars.

Online afsluiten
Toekomstige patiŽnten kunnen hun zorgverzekering online afsluiten bij Zorg en Zekerheid zonder al te veel administratieve rompslomp. Dit kan zelfs via de gratis iPhone app.