Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea is een zorgverzekeraar. Kwaliteit en service staat voorop.

Zilveren Kruis Achmea is één van de grootste zorgverzekeraars die er in Nederland te vinden is. Zilveren Kruis Achmea biedt haar klanten kwaliteit, duidelijkheid en hulp om zo gezond mogelijk te blijven. Zilveren Kruis Achmea is onderdeel van de Achmea groep.

Achmea
Zilveren Kruis Achmea behoort tot dezelfde groep zorgverzekeraars als bijvoorbeeld Agis en Interpolis. Deze (zorg)verzekeraars zijn gebundeld in de divisie Zorg en Gezondheid van Achmea. Het hoofdkantoor van Zilveren Kruis Achmea bevindt zich in Leiden, vlakbij het centraal station.

Particulieren en zakelijke relaties
Zilveren Kruis Achmea biedt zorgverzekeringen aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten.. Particulieren kunnen hun zorg inkopen aan de hand van de zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea. Voor werkgevers en branches is er de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten, welke volledig afgestemd wordt op de benodigdheden binnen het bedrijf. Binnen deze collectieve zorgverzekering is er veel aandacht voor zorg, verzuim, preventie en re-integratie. Zo blijft het ziekteverzuim laag, en wordt er uitval binnen het bedrijf voorkomen.

Grote speler
Doordat Zilveren Kruis Achmea een grote speler is op verzekeringsmarkt als het om zorgverzekeringen gaat, kunnen zij een grote inkoopkracht bewerkstelligen. Hierdoor betalen de klanten van Zilveren Kruis Achmea een lage maandelijkse premie.