Zekur

Zekur

Zekur is een jongerenverzekering die onder andere zorg-, woon-, en autoverzekeringen aanbiedt tegen een premie die voor jongeren betaalbaar is. Om in de stijl van jongeren te blijven, kan een verzekering van Zekur online afgesloten worden. Zekur is onderdeel van Univé.

Verschillende verzekeringen
Door niet alleen zorgverzekeringen maar ook woon- en autoverzekeringen aan te bieden, kan de jongere al zijn verzekeringszaken bij één verzekeringsmaatschappij onderbrengen tegen een lage premie. Wie een zorgverzekering van Zekur neemt, krijgt toegang tot de online Internet Apotheek, waar 24 uur per dag, zeven dagen per week medicijnen besteld kunnen worden.

Speciaal voor jongeren
Door aan te sluiten op de wensen van jongeren, probeert het jongerenlabel van Univé veel jongeren aan zich te binden. Zekur zegt zelf erg goedkoop te zijn. Daarnaast kan men zelf online de verzekering afsluiten op een simpele en duidelijke manier.

Onderdeel van Univé
Zekur is geen op zichzelf staande verzekering, maar is het jongerenlabel van Univé. De faciliteiten van de verzekeringen worden aangeboden door Univé, maar de ideeën en het jongerenbeleid wordt uitgevoerd door Zekur. Hierdoor sluiten jongeren een verzekering af die helemaal met hun ideeën strookt. Wie geïnteresseerd is, kan meteen online zijn premie berekenen.