TakeCareNow!

TakeCareNow!

TakeCareNow! is een verzekeraar die diverse verzekeringsproducten aanbiedt. In de spotlight staat bij TakeCareNow! de zorgverzekering. Aan deze zorgverzekering heeft de klant ook nog iets als hij of zij nooit ziek is. Doordat TakeCareNow! zich specifiek op jongeren richt, probeert het ook de maandelijkse premie aan te passen aan bedragen die voor jongeren betaalbaar zijn. Ook de dekkingen zijn aangepast op de wensen van jongeren. Zo worden bijvoorbeeld anticoncepties en vaccinaties vaak gedekt bij TakeCareNow!

Jongerenlabel
TakeCareNow! is het jongerenlabel van Agis Zorgverzekeringen. Agis maakt deels deze verzekering mogelijk, maar het jongerenbeleid wordt gevoerd door TakeCareNow! Zo worden bijvoorbeeld gehoorbeschermers vergoed, en wordt de tandverzekering aangeboden tegen een lage premie. Jongeren zijn vaak goed bekend met het online regelen van zaken via internet. Daarom kan de klant online declareren en zijn gegevens en rekeningen inzien. Er is geen extra account nodig: men kan gewoon inloggen door gebruik te maken van DigiD.

Wie zich bij TakeCareNow! verzekert profiteert van de zorgverzekering, ook als hij of zij nooit ziek is. Men kan korting krijgen op sporten bij Achmea Healt Centers, en elke hulpverlener kan sportmedisch advies verschaffen. Zo is en blijft de klant als jongere zijnde fit.