Reaal

Reaal

REAAL heeft vele bank- en verzekeringsproducten. REAAL wil de realist in verzekeren zijn. REAAL valt onder SNS REAAL.

Reaal is een aanbieder van verzekeringen, hypotheken en spaarrekeningen. Reaal staat voor realisme, dat inhoudt dat klanten nooit teveel betalen dankzij uitgebreide kansberekeningen die Reaal uitvoert. Er worden regelmatig onderzoeken gehouden, en gekeken naar het verleden om hier vervolgens lering uit te trekken.

Kansberekening
Volgens Reaal kan het bedrijf voorbereid zijn op iedere claim die het van zijn klanten binnenkrijgt, omdat het niets anders is dan kansberekening. Daarom houdt Reaal ook diverse kansonderzoeken. Op deze manier krijgt Reaal een helder beeld van de risico’s, en stemt hier vervolgens de premie op af.

De premie
Dankzij de berekeningen van Reaal profiteert de klant van een realistische premie. Door bijvoorbeeld uit te zoeken welke kleur auto’s, welke soort auto’s en welke accessoires er vaak uit auto’s gestolen worden, maakt Reaal een premie op maat. Hoe meer de klant aan preventie doet, hoe lager Reaal de maandelijkse premie kan maken.

Onderdeel van SNS
Reaal is onderdeel van SNS Reaal. SNS Reaal is de verzamelgroep voor financiële diensten van SNS, waaronder de SNS Bank. Bankieren en verzekeren ligt dicht bij elkaar volgens Reaal, en daarom wordt er ook intiem samen gewerkt binnen de SNS groep.