OHRA

OHRA

Ohra is een verzekeraar sinds 1925. Ohra doet aan verzekeringen en bankproducten. Ohra is onderdeel van de Delta Lloyd Groep.

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die diverse verzekeringsproducten aanbiedt aan ruim 800.000 klanten in totaal. OHRA is ontstaan als Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren, en is al sinds 1925 actief. Daarmee heeft OHRA dus meer dan 80 jaar ervaring in het verzekeringswezen.

Divers aanbod
OHRA kan als totaalverzekeraar veel diversiteit bieden in haar verzekeringen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Er worden diverse verzekeringsproducten aangeboden waaronder zorg-, pensioen-, schade-, en levensverzekeringen.

Onderdeel van Delta Lloyd
OHRA is geen verzekeringsmaatschappij die uit zichzelf ontstaan is, maar onderdeel is van de Delta Lloyd Groep. Delta Lloyd is weer terug te vinden op de beurs. Wel zorgt OHRA ervoor dat zij degene zijn die zaken met de klant doen. Er is dus geen tussenkomst van een tussenpersoon nodig..

Keurmerk
OHRA heeft het keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Dat keurmerk houdt onder andere in dat OHRA zorgvuldig en snel is, duidelijke informatie verschaft, de klant serieus neemt, goed bereikbaar is en dat de kwaliteit bij OHRA altijd verbeterd kan worden.

Afsluiten
Bij OHRA kan de klant een verzekering afsluiten via internet, via de digitaal of nog lekker ouderwets over de post. OHRA probeert zo duidelijk mogelijk met klanten te communiceren en snel alles te regelen.