Nederlanden van Nu

Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu is een verzekeraar die opgericht is in 2006.

De Nederlanden van nu verkoopt onder andere autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen,á opstalverzekeringen en andere verzekeringen die met het verkeer te maken hebben.á Zelf profileert de verzekeraar zich als de ‘verzekeraar zonder flauwe kul’. Zo is de verzekering dagelijks opzegbaar, worden de voorwaarden uitgelegd in heldere mensentaal en biedt de verzekeraar alleen dekkingen die ertoe doen.

Geen flauwe kul
De verzekeraar profileert zichzelf als de ‘verzekeraar zonder flauwekul’. Dit houdt in dat zij alleen dekkingen verstrekken die echt nodig zijn. Daardoor kan de prijs van de maandelijkse premie laag blijven. Bovendien is klantvriendelijkheid voor de verzekeraar erg belangrijk. Zo vindt de Nederlanden van Nu dat alleen tevreden klanten leiden tot succes, en dat luisteren en meten essentieel is.

Oorsprong
De Nederlanden van Nu is een dochter van Generali Schadeverzekering Maatschappij. Al sinds 1870 is deze maatschappij actief in de verzekeringswereld. De naam ‘de Nederlanden van Nu’ is ge´nspireerd door hoe Generali in 1870 heette: ‘De Nederlanden van 1870’. Sinds 2006 is de Nederlanden van nu een actieve risicodrager van overige merkverzekeringen. De Nederlanden van Nu heeft een eigen verzekeringsvergunning en staat onder toezicht van de DNB en de AFM.