Nederland Energie

Nederland Energie

De Nederlandse Energie Maatschappij is een onafhankelijke Nederlandse energieleverancier. Ze leveren dus Electriciteit en Gas voor een lage prijs.

Nederland Energie is een Nederlandse energieleverancier. Nederland Energie kennen wij ook beter als De Nederlandse Energiemaatschappij. Het levert energie die 100 procent opgewekt zijn uit waterkracht. Naast dat Nederland Energie zich jarenlang bezig gehouden heeft op de particuliere markt, gaat het nu ook diensten mogelijk maken voor de zakelijke markt.

Geschiedenis van Nederland Energie
Deze energieleverancier is ontstaan in 2005 nadat het ondernemersduo Pieter Schoen en Harald Swinkels uit Rotterdam het plan kregen om een energiebedrijf te beginnen. Dat idee kwam niet uit de lucht vallen, maar werd gebaseerd op de vrijgave van de energiemarkt in Nederland. Al sinds 1998 heeft dit ondernemersduo al eigen ervaring in ondernemingen, maar dan in de ICT-sector en de uitgeversbranche. Na de vrijgekomen energiemarkt besluiten beide heren in te springen in het gat in de markt.

Eind 2007 werkten er al – 2 jaar na oprichting – 140 000 medewerkers voor Nederland Energie.

Doen
De slogan van Nederland Energie is het overbekende ‘ik zeg doen’. Een zin die al talloze bekende BN’ers hebben uitgesproken in reclamespotjes. Nederland Energie biedt alleen maar groene stroom aan tegen scherpe tarieven en een volledige overstapservice, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.