MoneYou

MoneYou

MoneYou doet aan sparen, beleggen, lenen, hypotheken en verzekeren. MoneYou hoort bij ABN Amro. Op dit moment is dus de overheid de eigenaar.

MoneYou is een online aanbieder die zich richt op de financiŽle markt. Het doel van MoneYou is op een duidelijke en eenvoudige manier producten aan te kunnen bieden. Sinds 2001 is MoneYou actief en sinds die tijd kun je bij MoneYou ook al online hypotheken afsluiten. Daarmee was MoneYou ťťn van de allereerste Nederlandse aanbieders die dat mogelijk maakte. Het is voor MoneYou erg belangrijk dat klanten zelf hun financiŽle zaken kunnen regelen als zij in staat zijn om dit te kunnen doen.

Dochter van ABN AMRO
MoneYou is een dochterbedrijf van ABN AMRO N.V. MoneYou is dan ook geregistreerd bij de AFM onder de naam van ABN AMRO N.V.

Producten
MoneYou biedt zowel betaal-, spaar- en kredietproducten als verzekeringsproducten. Door het brede aanbod kun je je verzekeren of een spaarrekening afsluiten zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Doel
Het doel van MoneYou is om financiŽle producten zonder al te veel gedoe online aan te bieden. Om online financiŽle producten nog aantrekkelijker te maken, zijn de diensten en producten aantrekkelijk geprijsd. De producten worden zodanig vereenvoudigd, dat de klant zelf snapt hoe het product in elkaar zit en dit product zelf online kan af sluiten.