Meeus

Meeus

Meeůs is een verzekeraar en aanbieder van diverse financiële verzekeringsproducten. Door proberen een gids te zijn voor de klanten en te staan voor een betere manier van wonen probeert de verzekeraar klanten zoveel mogelijk verzekeringsproblemen uit handen te nemen.

Meeůs is bovendien één van de grootste tussenpersonen in Nederland op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Met meer dan 80 jaar verzekeringservaring en 400.000 particuliere klanten is Meeůs één van de grootste spelers in Nederlandse verzekeringswereld.

Persoonlijk karakter
Doordat alle medewerkers van Meeůs afkomstig zijn uit verschillende regio’s in Nederland, kan Meeůs werken aan een persoonlijk karakter. Zij zijn op de hoogte van de actualiteiten in verschillende regio’s. Met ruim 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke verzekerden is Meeůs bovendien één van de grootste landelijke spelers in de verzekeringssector. De verzekeraar heeft al meer dan 80 jaar ervaring.

Meer dan 80 jaar ervaring
Deze ervaring startte ooit in 1927 toen de heer Meeůs een eigen adviesbureau begon. Dat adviesbureau groeide uit tot een bedrijf met duizenden werknemers. Het bedrijf zorgt niet alleen goed voor zijn klanten, maar ook voor zijn medewerkers dankzij een stimulerend werkklimaat.

Meeůs is onderdeel van AEGON en behoort tot de Unirobe Meeůs Groep.