Kruidvat

Kruidvat

Kruidvat kent naast de welbekende drogisterij ook een aparte zijtak: verzekeringen. Voornamelijk de reisverzekering en de autoverzekering wordt door Kruidvat verkocht.

De verzekeringen die bij Kruidvat afgesloten worden, behoren tot de verantwoordelijkheid van de verzekeraar Aegon. Aegon is voor 100% risicodrager in de verzekeringsproducten van Kruidvat.

Toetreding
Sinds 1 januari 2011 behoort Kruidvat tot de verzekeringsmarkt. Officieel is Kruidvat ingeschreven in samenwerking met Aegon als Kruidvat Retail B.V. Kruidvat verkoopt verschillende verzekeringsproducten, zoals de autoverzekering, de huisdierenverzekering, de reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering en de verzekering tegen de het overlijdensrisico.

Gemak
Bij wijzigingen kunnen verzekerden van Kruidvat deze gemakkelijk doorgeven middels een online formulier. Dat scheelt een hoop administratieve rompslomp en een postzegel bovendien.  Ook via de telefoon kan eenvoudig een verzekering bij Kruidvat Verzekeringen worden afgesloten. Met een breed aanbod aan aanvullende verzekeringen hoeft niemand zich meer druk te maken over de dekking van zijn auto- of reisverzekering.

Bij de verzekeringen van Kruidvat staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom geeft Kruidvat aan de hand van de productwijzer aan hoe de premie tot stand komt, wat de algemene voorwaarden zijn en welke schade de verzekering dekt.