Kiemer

Kiemer

Kiemer is een zorgverzekeraar waarvan de doelgroep kinderen en gezinnen is. U krijgt als gezin extra korting! Kiemer is een dochteronderneming van De Friesland Zorgverzekeraar.

Kiemer is een landelijke zorgverzekeraar die zich vooral richt op het kindvriendelijk zijn. Kiemer vindt het logisch dat je er maximaal voor je kind wilt zijn op de momenten die er het allermeest toe doen. Daarom verzekert Kiemer de klant van de allerbeste zorg als het om opgroeiende kinderen gaat. Daarbij zijn de ouders die zich verzekeren bij Kiemer minstens net zo goed verzekerd. Kiemer biedt zekerheden in verzekeringspakketten aan die vrij uniek gaan: ze richten zich vooral op kindvriendelijke zorg.

Over Kiemer zelf
Kiemer is een landelijke eigentijdse adviseur voor ouders en won vorig jaar het Gouden Schild, de prijs voor de beste zorgverzekeraar van 2011. De mensen die bij Kiemer werken zijn mensen die ook echt passie voor de gezondheidszorg hebben. Je komt dus niet in aanraking met vervelende onpersoonlijke callcentermedewerkers. Door aan te sluiten op de wensen van klanten, wil Kiemer proberen de beste persoonlijke zorg te bieden.

De Friesland
Kiemer staat niet op zichzelf, maar is een dochter van moederbedrijf de Friesland Zorgverzekeraar. De Friesland Zorgverzekeraar heeft ruim 200 jaar ervaring en daarmee een goede reputatie opgebouwd. Sinds 2012 is De Friesland samengegaan met Achmea.