Friesland Bank

Friesland Bank

Friesland Bank is een regionale spaarbank die voornamelijk actief is in de provincie Friesland. De bank is sinds 2012 onderdeel geworden van de Rabobank.

Bij Friesland Bank staat de klant centraal; de klantervaring wordt steeds beter dankzij het gebruik van klantenpanels die tien maal per jaar bij elkaar komen. Het is een bank zonder nonsens en vol van de Friese nuchterheid. Al sinds 1913 is Friesland Bank actief. Het begon ooit allemaal als de Coöperatieve Zuivelbank.

Klantvriendelijkheid
De bank probeert zo klantvriendelijk mogelijk te zijn, omdat zij zichzelf beschouwen als relatiebank. Dankzij zogenoemde klantenpanels wordt de klantvriendelijkheid nog verder verbeterd. Deze komen tienmaal per jaar bij elkaar om te discussiëren over diverse onderwerpen waar zowel zakelijke als privéklanten waarde aan hechten.

Producten
Bij de Friesland Bank kunnen zowel zakelijke als privéklanten gebruikmaken van verschillende financiële producten. Privé is het mogelijk om te sparen en te beleggen aan de hand van de EffectenRekening of de InternetSpaarrekening. Zakelijke klanten kunnen een Klim Spaardeposito of Zakelijk Deposito openen.

Naast sparen en beleggen biedt FrieslandBank ook hypotheken, verzekeringen, leningen, pensioenen en overige financiën aan. De bijna een eeuw oude bank is volledig bij de tijd door het ondersteunen van realtime internetbankieren.